Ρογκόζιν: Η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία

Freepen.gr - Για να σταματήσει την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν.

"Περιμένουμε την επίθεση, είμαστε έτοιμοι για αυτήν. Καταλαβαίνουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά κανείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις θέσεις του", διαβεβαίωσε ο Rogozin.

Κατά τη γνώμη του, η καλύτερη μέθοδος για να διαταραχθεί η επίθεση του εχθρού είναι η χρήση του «μεγάλου ισοσταθμιστή — TNWs».

Τα τακτικά πυρηνικά όπλα έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε περιπτώσεις που ο εχθρός έχει περισσότερο εξοπλισμό και συμβατικά όπλα. Οι ρωσικές δυνάμεις πρέπει να χτυπήσουν τις θέσεις όπου είναι συγκεντρωμένο το στρατιωτικό υλικό και τα πυρομαχικά, πρόσθεσε ο Rogozin.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail