Ο Αλέξης πήγε να το παίξει Ανδρέας και χτύπησε πάνω σε τοίχο

Εάν τα exit polls επιβεβαιωθούν τότε καταγράφεται μια μεγάλη ήττα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως πλέον να ανοίγει ο δρόμος ή ίσως και η πόρτα για τη φυγή δυνάμεων προς άλλες κατευθύνσεις. Άλλοι να επαναπατριστούν στο ΠΑΣΟΚ και άλλοι να βρουν παλιούς συντρόφους στο ΜέΡΑ25 και την Πλεύση Ελευθερίας.

Του Στρατή Μαζίδη

Εφόσον τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν και πέρα από τα ποσοστά, έχουμε διαθέσιμες τις ψήφους που έλαβε για να γίνουν οι συγκρίσεις με το 2019, τότε πρόκειται για ένα Βατερλώ απέναντι στον πρωθυπουργό του lockdown, της καταδίωξης 2+ εκ. Ελλήνων επειδή δεν εμβολιάστηκαν, των sms για να πάμε μέχρι τη γωνία επί των ημερών του οποίου κρίθηκε επικίνδυνο να περπατά κανείς χωρίς μάσκα μόνος του στο δάσος ή να πάει για ψάρεμα.

Ο κ. Τσίπρας δεν αντελήφθη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενούσε μεγάλο μέρος των παλαιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους ούτε ενσωμάτωσε ούτε ικανοποίησε με τα μνημονιακά πεπραγμένα του την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 - Ιούλιος 2019.

Επίσης οι διάφορες προοδευτικές ατζέντες που έρχονται σε αντίθεση με παραδοσιακές αξίες, όχι μόνο δε φέρνουν ψήφους αλλά διώχνουν. Εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λέει και τα κάνει, ενώ η ΝΔ τα κάνει, αλλά λέει τα αντίθετα.

Επιπλέον φαίνεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η μεσαία τάξη δεν εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κατρούγκαλος φρόντισε να τους το επιβεβαιώσει.

Ένα άλλο στοιχείο είναι, όπως διαπίστωσα από συζητήσεις με παιδιά, ότι στην αντιπαράθεση του tik tok ο Τσίπρας με το να λέει συνέχεια "Μητσοτάκης, Μητσοτάκης, Μητσοτάκης", δεν έπεισε.

Και τέλος ο Αλέξης πήγε να το παίξει Ανδρέας. Όμως είναι πολύ κακό αντί να χαράσσεις δική σου γραμμή, να προσπαθείς να κοπιάρεις κάτι άλλο. Το αντίγραφο δεν είναι ποτέ το ίδιο με το πρωτότυπο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail