Ζαχάροβα: Το Κίεβο επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν υποστηρίζει την τρομοκρατία

Freepen.gr - Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι χορηγός της τρομοκρατίας, έγραψε την Κυριακή στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η διπλωμάτης σημείωσε τα σχόλια του Αρχηγού της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας (GUR) Kirill Budanov, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Yahoo News, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του καθεστώτος του Κιέβου στη δολοφονία της Darya Dugina, ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία είχε και θα συνεχίσει να σκοτώνει Ρώσους «οπουδήποτε στο πρόσωπο αυτού του κόσμου μέχρι την πλήρη νίκη της Ουκρανίας».

"Αυτό είναι ένα άμεσο πλήγμα για το Λευκό Οίκο. Το καθεστώς του Κιέβου δήλωσε πως η κυβέρνηση Μπάιντεν χρηματοδοτεί την τρομοκρατία", σχολίασε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail