Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας υποσχέθηκε να σκοτώσει Ρώσους σε όλο τον κόσμο

Freepen.gr - Το Κίεβο θα συνεχίσει να επιτίθεται εναντίον Ρώσων σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Kirill Budanov, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, σε συνέντευξή του στο Yahoo News.

Έτσι, ο επικεφαλής της ουκρανικής GUR απάντησε στη δήλωση του δημοσιογράφου της πύλης πως οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών αναγνώρισαν τις αρχές του Κιέβου ως εμπλεκόμενες στην τρομοκρατική επίθεση στην οποία πέθανε η κόρη του Ρώσου συγγραφέα και φιλοσόφου Alexander Dugin, Daria.

«Το μόνο που θα σχολιάσω για αυτό το θέμα είναι ότι έχουμε σκοτώσει και θα σκοτώσουμε Ρώσους οπουδήποτε στον κόσμο μέχρι την πλήρη νίκη της Ουκρανίας», υποσχέθηκε ο Μπουντάνοφ.

Νωρίτερα, ένα μέλος της συνταγματικής επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, ο Alexander Bashkin, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti, τόνισε πως οι επιθέσεις του καθεστώτος του Κιέβου στον Ντούγκιν και σε άλλες διάσημες προσωπικότητες επιβεβαιώνουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Ρωσία πολεμά ένα τρομοκρατικό καθεστώς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail