Wagner: Η σημαία της Ρωσίας υψώθηκε πάνω από το δημαρχείο του Bakhmut

Ένας στρατιώτης της ομάδας Wagner φρουρεί μια περιοχή στην πόλη Artyomovsk (Bakhmut). - Valentin Sprinchak/TASS
Freepen.gr -  Η σημαία της Ρωσίας υψώθηκε πάνω από το δημαρχείο του Artyomovsk (στην Ουκρανία ονομάζεται Bakhmut), δήλωσε τη Δευτέρα ο Yevgeny Prigozhin, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

«2 Απριλίου, 23:00 ακριβώς. Πίσω μου είναι το κτίριο της διοίκησης της πόλης [του Artyomovsk]. Αυτή η ρωσική σημαία είναι για τον Vladlen Tatarsky, [τον Ρώσο στρατιωτικό ρεπόρτερ που σκοτώθηκε σε έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή]. "Σε ευγνωμοσύνη", είναι γραμμένο σε αυτή τη σημαία. Τεχνικά έχουμε αιχμαλωτίσει τον Μπαχμούτ», είπε, σύμφωνα με το κανάλι Telegram της υπηρεσίας Τύπου του.

Ο Πριγκόζιν σημείωσε ότι οι διοικητές των ρωσικών μονάδων που κατέλαβαν το δημαρχείο και ολόκληρη την κεντρική συνοικία «θα φέρουν και θα τοποθετήσουν τις σημαίες». «Ο αντίπαλος παραμένει στα δυτικά μπλοκ», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail