Καλή Ανάσταση εύχεται στους πιστούς ο άνθρωπος που τους έκλεισε τις εκκλησίες

(Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος)
Ο χρόνος κυλά γρήγορα και πολλοί ίσως ποντάρουν στη λήθη του κόσμου. Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εύχεται στους πιστούς με ανάρτησή του καλή Ανάσταση. Όταν όμως δίνεις αυτήν την ευχή, τότε δύο τινά συμβαίνουν. Το πρώτο είναι ότι τη λες έτσι τυπικά, το δεύτερο πως πραγματικά πιστεύεις πως ο Χριστός πέθανε και αναστήθηκε.

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι όμως ο ίδιος πρωθυπουργός που έκλεισε τις εκκλησίες μαζί με όλα τα άλλα αντί να κάνει εκείνα που έπρεπε να πράξει [κι είχαμε αναλύσει τότε κάμποσες φορές], έστειλε στα δικαστήρια ιερείς, έβαλε [;] - επέτρεψε [;] στα φιλικά του ΜΜΕ να βυσσοδομήσουν κατά της χριστιανικής πίστης εξευτελίζοντας και γελοιοποιώντας τις μεγαλύτερες αλήθειες και μυστήριά της, με πρώτο και καλύτερο τη Θεία Κοινωνία.

Για τον προκάτοχό του, τον κ. Τσίπρα, το ξέρουμε. Ο άνθρωπος δεν πιστεύει πουθενά. Ο σημερινός πρωθυπουργός τι πρεσβεύει τελικά; Ίσως να μην ξέρει ούτε ο ίδιος...

Αλλά είπαμε, ιδού ούτος κείται εις πτώσιν και ανάστασιν πολλών εν τω Ισραήλ και εις σημείον αντιλεγόμενον.

Πάντως επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτά που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, ίσως τα ξαναβρούμε μπροστά μας για κάποιον άλλο λόγο. Το θέμα είναι αυτά πως και με ποιους θα βρουν εμάς.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail