Τόσο η Ουκρανία όσο και η Δύση ετοιμάστηκαν να εξοντώσουν τον Ζελένσκι

Οι μέρες του Volodymyr Zelensky είναι μετρημένες. Όλοι θα χαρούν που θα αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή. Το ερώτημα είναι πώς θα το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του κόσμου.

Λιούμπα Λούλκο - english.pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Δύση θα απαλλαγεί από τον Ζελένσκι

Η Δύση έχει κουραστεί από την άσκοπη υποστήριξη στο διεφθαρμένο καθεστώς του Κιέβου. Ακούγεται ήδη δυτικοί πολιτικοί να καλούν τον Ουκρανό Πρόεδρο να επιδιώξει εδαφικό συμβιβασμό με τη Ρωσία. Ωστόσο, ο Zelensky δεν μπορεί ποτέ να δεχτεί την ιδέα να το κάνει.

Σύμφωνα με το ουκρανικό κανάλι Telegram ZeRada, ο Ζελένσκι είναι ένας οραματιστής που αδυνατεί να «μεταμορφώσει» την πολιτική του σε ένα σταδιακά επιδεινούμενο περιβάλλον. Ο μόνος του στόχος είναι η Ουκρανία ως μέλος του ΝΑΤΟ εντός των συνόρων του 1991.

Αυτός είναι ο στόχος που «προκάλεσε τη Ρωσία να καταλάβει επιπλέον εδάφη αφήνοντας χιλιάδες θύματα στο δρόμο».

"Αυτός είναι ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος για τον Ζελένσκι. Οι Αμερικανοί μπορεί να τον βγάλουν έξω για αυτό το παράλογο πείσμα", ανέφερε το κανάλι.

Η Δύση άλλαξε τη στάση της για την Ουκρανία

Ορισμένες έγκυρες δυτικές δημοσιεύσεις, όπως, για παράδειγμα, το Foreign Policy, υποστηρίζουν πως η Ουκρανία θα πρέπει να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία ως αντάλλαγμα στη συμφωνία της Μόσχας να αποσύρει τα στρατεύματα στις θέσεις τους πριν από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης. Φυσικά η Μόσχα δε συμφωνεί, αλλά οι Αμερικανοί είναι πεπεισμένοι για το αντίθετο.

Από το «Η Ρωσία πρέπει να χάσει» στο «πρέπει να αναζητήσουμε συμβιβασμό»

Η Δύση δεν είναι έτοιμη να στηρίξει την Ουκρανία, της οποίας το δημοσιονομικό έλλειμμα έκλεισε εντελώς το 2023. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν αποκάλεσε την Ουκρανία ανύπαρκτη χώρα.

Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να γίνουν υποτελείς των Ηνωμένων Πολιτειών — αντ' αυτού προσβλέπουν στην ανάπτυξη συνεργασίας με την Κίνα, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετά από μια επίσκεψη στο Πεκίνο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τεράστιους κινδύνους.

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για τους Δυτικούς να διαπραγματευτούν θέματα προμήθειας όπλων για την Ουκρανία.

Η Κίνα και η Βραζιλία καλούν τη Δύση να σταματήσει να βοηθά τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα δήλωσε στο Πεκίνο ότι η σύγκρουση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας ήταν μια «οικογενειακή διαμάχη».

Κρίσιμη στιγμή για τον Ζελένσκι

Εάν η πολυδιαφημισμένη αντεπίθεση της Ουκρανίας δε συμβεί, ο Ζελένσκι θα υπογράψει τη δική του θανατική ποινή. Ο Ουκρανός λαός ήδη αναρωτιέται αν ο Ζελένσκι θέλει να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους δικούς του ανθρώπους.

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ δήλωσε στο YouTube πως οι Ουκρανοί στρατιώτες σκοπεύουν να εξοντώσουν τον Ζελένσκι. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στρατιωτικοί τον θεωρούν προδότη λόγω διαφθοράς.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συνταγματάρχη, υπάρχουν πολλά βίντεο στο Διαδίκτυο στα οποία μπορεί κανείς να ακούσει Ουκρανούς στρατιώτες να λένε ότι ο Ζελένσκι και η ομάδα του πρέπει να κρεμαστούν «πριν τους πάρουν οι Ρώσοι».

Στην αρχή της ειδικής επιχείρησης, ο Πούτιν προέτρεψε τους Ουκρανούς αξιωματικούς να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

"Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας! Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να συνεννοηθούμε μαζί σας παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό", είπε ο Πούτιν στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail