Πώς να αντιμετωπίσετε τις διεπαφές των πλατφορμών στο στοίχημα το 2023

pexels / Andrea Piacquadio
Οι σύγχρονες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένες πλατφόρμες με τόνους χαρακτηριστικών και ευκαιριών για τους παίκτες. Ιστοσελίδες όπως η https://wazamba.com/gr/sport προσφέρουν διαρκώς νέες λειτουργίες, κάτι που είναι, φυσικά, εξαιρετικό για τους έμπειρους παίκτες. Για τους αρχάριους, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουν τις διεπαφές αυτών των πλατφορμών.

Η γενική προσέγγιση

Αφού ρίξετε μια ματιά στην τυπική διεπαφή μιας πλατφόρμας στο αθλητικό στοίχημα, οι αρχάριοι συνήθως μπερδεύονται εξαιτίας του τεράστιου αριθμού στοιχείων στη σελίδα. Η διεπαφή μπορεί να είναι υπερβολική ακόμη και στο πιο απλοποιημένο και βασικό αθλητικό στοίχημα, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν χιλιάδες γεγονότα και αγώνες για πλοήγηση.

Ευτυχώς, οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων ακολουθούν το ίδιο μοτίβο σχεδιασμού και έχουν παρόμοιες ρυθμίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν μια γενική προσέγγιση στην ανάγνωσή τους. Η πιο συνηθισμένη επιλογή θα ήταν να κοιτάξετε από αριστερά προς τα δεξιά. Παραδοσιακά, η αριστερή στήλη της διεπαφής είναι αφιερωμένη στην επιλογή αθλημάτων και συγκεκριμένων γεγονότων σε αυτά. Η πλειονότητα των αθλητικών στοιχημάτων διαθέτει έναν κατάλογο αθλημάτων στα αριστερά και επιλέγοντας ένα από αυτά ανοίγει ένα αναπτυσσόμενο μενού με διάφορους αγώνες για την επιλεγμένη επιλογή.

Το μεσαίο τμήμα της διεπαφής είναι τακτικά αφιερωμένο στην επιλογή αγώνων. Εκεί, θα παρατίθενται οι διοργανώσεις για το επιλεγμένο άθλημα. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο τόσο στα τμήματα in-play όσο και στα τμήματα πριν από τον αγώνα των πλείστων πλατφορμών στο αθλητικό στοίχημα. Το ίδιο τμήμα της διάταξης είναι αφιερωμένο στη σελίδα του συγκεκριμένου αγώνα: αφού επιλέξετε ένα παιχνίδι στη λίστα, θα αντικατασταθεί με τις αγορές στοιχημάτων του. Συνήθως, θα υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί για να επιστρέψετε στη λίστα των αγώνων.

Τέλος, στη δεξιά πλευρά της διεπαφής βρίσκεται παραδοσιακά το κουπόνι στοιχήματος. Μόλις οι παίκτες επιλέξουν μια στοιχηματική αγορά και κάνουν κλικ σε αυτήν, θα προστεθεί σε αυτό το τμήμα. Χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των πιθανών αποτελεσμάτων των στοιχημάτων και την υποβολή των στοιχημάτων. Το ίδιο το κουπόνι στοιχήματος είναι συνήθως αρκετά μικρό, οπότε οι στοιχηματικές εταιρείες τοποθετούν τακτικά δημοφιλείς αγώνες ή ακόμη και αποκλειστικές προσφορές και στο δεξί τμήμα της διεπαφής.

Πού θα βρείτε τις πρόσθετες λειτουργίες;

Οι περισσότερες πρόσθετες λειτουργίες που υποστηρίζονται από μια πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων είναι συνήθως προσβάσιμες από τα καρφιτσωμένα μενού στην κορυφή της διεπαφής. Οι επικεφαλίδες του ιστότοπου διαθέτουν κουμπιά που επιτρέπουν στους παίκτες να περιηγηθούν στα βασικά μέρη της υπηρεσίας εκτός από την επιλογή των αγώνων και την υποβολή των ίδιων των στοιχημάτων. Συνήθως, αυτό το τμήμα της διεπαφής διαθέτει κουμπιά για τις προσφορές, τα προγράμματα επιβράβευσης, τα πιο καυτά γεγονότα και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Για αλληλεπιδράσεις με τον λογαριασμό τους, ο παίκτης θα πρέπει συνηθέστερα να κοιτάξει στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου. Εκεί, θα δει συνήθως το εικονίδιο του προφίλ του καθώς και το κουμπί Κατάθεση. Όπως είναι αναμενόμενο, το κουμπί Κατάθεση ενεργοποιεί το ταμείο, όπου ο παίκτης μπορεί να προσθέσει χρήματα στο υπόλοιπό του ή να εξαργυρώσει τα κέρδη του.

Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στο μενού ρυθμίσεων προφίλ των περισσότερων στοιχημάτων. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης εκεί, καθώς και να ενημερώσουν τα στοιχεία σχετικά με την κατοικία τους και την ασφάλεια των λογαριασμών τους. Επιπλέον, είναι δυνατόν να ενεργοποιήσετε εκεί όλα τα είδη των λειτουργιών ασφαλούς παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να θέσουν διάφορα όρια στους λογαριασμούς τους σε αυτά τα μενού.

Οι χρήστες που εξακολουθούν να μπερδεύονται με οποιοδήποτε τμήμα της διεπαφής μπορούν πάντα να ζητούν βοήθεια στην ίδια την πλατφόρμα. Πρώτα απ' όλα, είναι λογικό να αναζητήσετε το Κέντρο βοήθειας ή την ενότητα Συχνές ερωτήσεις, όπου τα πιο συνηθισμένα ζητήματα ενδέχεται να έχουν ήδη εξηγηθεί. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η λύση εκεί, οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν από την ομάδα υποστήριξης του στοιχήματος να τους βοηθήσει με το ζήτημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail