Η Ρωσία φαίνεται τώρα «απλώς να ξεμουδιάζει» στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα πρέπει να λάβει πολύ πιο σοβαρά υπόψη τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο έδαφός της. Η επανάπαυση στις δάφνες μιας πυρηνικής δύναμης είναι απαράδεκτη για τη Ρωσία.

Λιούμπα Λούλκο - english.pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Ουκρανία αρχίζει να εκτοξεύει επιθετικά UAV βαθιά μέσα στη Ρωσία

Οι πιο πρόσφατες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Δημοκρατία της Adygeya, το θέρετρο Tuapse, στις περιοχές Belgorod, Bryansk και Μόσχα έρχονται ως κίνηση για τη δοκιμή μη επανδρωμένων συστημάτων (UAV) των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε ευρύ μέτωπο, εκτιμούν οι συντάκτες του καναλιού Rybar στο Telegram.

Φαίνεται πως η επίθεση με drones στη Λευκορωσία (διαψεύδονται αυτές οι αναφορές) την προηγούμενη μέρα ήταν μέρος της ίδιας σειράς προπονήσεων. Η επίθεση στο αεροδρόμιο στο Machulishchi φέρεται να ακολούθησε το ίδιο μοτίβο όπως στην περίπτωση των επιθέσεων στο στρατηγικό αεροδρόμιο της ρωσικής αεροπορίας στο Ένγκελς.

Στο Tuapse, ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτέθηκαν σε αποθήκη πετρελαίου τη νύχτα. Λέγεται πως δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο. Το λεβητοστάσιο υπέστη ελαφρές ζημιές, ξέσπασε φωτιά στο βοηθητικό κτήριο, αλλά κατασβέστηκε σε λιγότερο από μία ώρα. Κανένας δεν τραυματίστηκε.

Στην Adygeya συνετρίβη επίσης «ένα μη αναγνωρισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Μουράτ Κουμπίλοφ στο κανάλι του στο Telegram. Ένα βοηθητικό κτίριο υπέστη επίσης «μικρές ζημιές», δεν αναφέρθηκαν θύματα. Τρία UAV των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταρρίφθηκαν πάνω από το Μπέλγκοροντ.

Τα σχέδια του ΝΑΤΟ για τη Ρωσία

Ορισμένοι ειδικοί αντιμετωπίζουν τέτοιες επιθέσεις συγκαταβατικά. Ωστόσο, η Ρωσία δεν πρέπει ποτέ, σε καμία περίπτωση, να επαναπαυθεί στις δάφνες μιας πυρηνικής δύναμης. Το καθεστώς του Κιέβου θα συνεχίσει να οργανώνει μια επίθεση, μια αντεπίθεση, θα συνεχίσει να βομβαρδίζει ρωσικά εδάφη και να διαπράττει πράξεις δολιοφθοράς κ.λπ. Αυτό είναι το σημείο της ύπαρξής του σύμφωνα με τις οδηγίες των δυτικών προστατών.

Μια σύντομη ανάλυση διαφορετικών δηλώσεων από πρόσφατες ειδήσεις δείχνει ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να δημιουργήσει δυνάμεις:

  • στην Πολωνία — με πιθανά χτυπήματα κατά της Λευκορωσίας και του θύλακα του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας με σκοπό να φθάσουν στη συνέχεια στην Αγία Πετρούπολη.
  • στη Ρουμανία — με ενδεχόμενο χτύπημα στην Υπερδνειστερία·
  • στην Ουκρανία — για να επιτεθείτε στη Μελιτόπολη, προχωρήστε περαιτέρω στην Αζοφική Θάλασσα πριν στραφείτε στην Κριμαία και στο Ντονμπάς.

Μάλλον θα ξεκινήσουν μόλις έρθει η άνοιξη και στεγνώσουν οι δρόμοι στην Ουκρανία. Δυνάμεις από την Πολωνία και τη Ρουμανία θα ενταχθούν αργότερα — το ΝΑΤΟ θα έχει στρατό 400.000 ατόμων εκεί την άνοιξη.

Συνολικά, η Ουκρανία ετοιμάζεται για κάτι, παρά τις απώλειές της στο Μπαχμούτ. Είναι επίσης πιθανό η Ουκρανία να έχει ήδη λάβει βαριά όπλα του ΝΑΤΟ — μπορεί να έχουν φτάσει μετά την ανακοίνωση τέτοιων προθέσεων.

Τι πιστεύει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας;

Αντί τουλάχιστον να περικόψει τις Ένοπλες Δυνάμεις από τις προμήθειες καυσίμων καταστρέφοντας τις οδούς ανεφοδιασμού μέσω της Ρουμανίας από τη Βουλγαρία (η οποία εξαιρείται από όλες τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο, όπου η Lukoil διαθέτει διυλιστήριο στο Μπουργκάς), η Ρωσία συνήψε συμφωνία με το Καζακστάν για την προμήθεια πετρελαίου στη Γερμανία. Αυτό το πετρέλαιο με τη μορφή καυσίμου θα παραδοθεί στη συνέχεια στην Ουκρανία για την τροφοδοσία των δεξαμενών Leopard και Abrams. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ρωσική ηγεσία είναι απασχολημένη με τα κέρδη από το πετρέλαιο.

Μια απροσδόκητη πρωτοβουλία είναι εξαιρετικά σημαντική τώρα προκειμένου να σταματήσουν ή να αποδυναμωθούν οι επιθετικές ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι επιθέσεις σε γέφυρες, σιδηροδρόμους, λιμάνια στην περιοχή της Οδησσού φαίνεται να είναι απολύτως απαραίτητες αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή, πόσο μάλλον η ανάγκη ακύρωσης της συμφωνίας για τα σιτηρά. Η Ρωσία θα πρέπει να αποκόψει το Κίεβο από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας και να εμποδίσει τις προμήθειες καυσίμων, λιπαντικών και οπλοστασίων εκεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail