Πως καταφέρνουν τα δυτικά όπλα για την Ουκρανία να φτάνουν στην πρώτη γραμμή

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατιωτικός εξοπλισμός μεταφέρεται στη γραμμή επαφής κρυφά τη νύχτα, ορισμένους στόχους καταφέρνει να πετύχει ο ρωσικός στρατός, κάποιους όχι, αλλά υπάρχει ένα τέτοιο καθήκον, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνέντευξη με τον Pavel Zarubin, δημοσιογράφο της Μόσχας. Κρεμλίνο στον τηλεοπτικό σταθμό "Ρωσία 1".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πούτιν ρωτήθηκε γιατί ο ουκρανικός στρατιωτικός εξοπλισμός φτάνει στη γραμμή επαφής και δεν καταστρέφεται στις μακρινές προσεγγίσεις από τις ρωσικές δυνάμεις.

«Κάτι μπορεί να γίνει από τον στρατό μας, κάτι όχι. Μεταφέρονται κρυφά τη νύχτα. Αλλά ό,τι καταφέρνουν να πάρουν, το παίρνουν. Αλλά, φυσικά, υπάρχει ένας τέτοιος στόχος. Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία πως κάποιος είναι απλά αδιάφορος, … όχι, φυσικά», είπε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail