Το ΔΠΔ πιστεύει ότι ο Πούτιν μπορεί να συλληφθεί, να διωχθεί κι ίσως να δηλητηριαστεί όπως ο Μιλόσεβιτς

Ο Piotr Hofmański, «Πρόεδρος Δικαστής» του λεγόμενου Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα εντάλματα σύλληψης κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της Μαρίας Αλεξέγιεβνα Λβόβα-Μπέλοβα, Επιτρόπου για τα Δικαιώματα του Παιδιού στο Γραφείο του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Kurt Nimmo - kurtnimmo.substack.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Πρώτον, αυτό δε θα οδηγήσει πουθενά. Η Ρωσία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στο ΔΠΔ, επομένως ο Πούτιν δε θα συλληφθεί εάν δεν ταξιδέψει σε μια συμβαλλόμενη χώρα. Η κίνηση είναι συμβολική, τίποτα περισσότερο από πρόσθετη πολεμική προπαγάνδα.

Δεύτερον, το ΔΠΔ ερμήνευσε (αναμφίβολα με την επιμονή των ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ) τη ροή προσφύγων από την Ουκρανία στη Ρωσία ως μαζική απαγωγή, αποκαλώντας την «παράνομη απέλαση πληθυσμού (παιδιών)… από κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας». Αυτή η δήλωση αγνοεί την ιστορία και την ανθρώπινη φύση - οι πολίτες έχουν γίνει για αιώνες πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από εμπόλεμες ζώνες.

Τρίτον, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως το ΔΠΔ περίμενε ότι ο άμαχος πληθυσμός θα μείνει στη θέση του και θα αντέξει τους ανελέητους βομβαρδισμούς πυροβολικού από την AFU και τους δολοφονικούς νεοναζί της εθνοκάθαρσης. Αυτή η πτυχή της προσφυγικής κρίσης, φυσικά, αγνοείται από το ΔΠΔ, την USG, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αγνοήθηκε για περισσότερα από οκτώ χρόνια.

Τέταρτον, το ΔΠΔ είναι μια διεφθαρμένη και προκατειλημμένη οργάνωση. Το 2021, αποφάσισε να σταματήσει τις έρευνες για εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Το 2020, το ΔΠΔ αποφάσισε να κλείσει μια προκαταρκτική εξέταση του ρόλου του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ιράκ χωρίς να ξεκινήσει έρευνα.

Θυμηθείτε τον γεωπολιτικό "αλήτη" Ντόναλντ Τραμπ που είπε ότι η έρευνα του ΔΠΔ για τα εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν αποτελούσε απειλή για την εθνική ασφάλεια. Τότε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο ανακοίνωσε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις στην ειδική εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Φάτου Μπενσούντα και τον κορυφαίο βοηθό της. Αυτό περιλάμβανε Αμερικανούς πολίτες που μπορεί να πρόσφεραν «υλική υποστήριξη» στο ΔΠΔ.

Τέλος, «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η Ρωσία φέρεται να απήγαγε παιδιά φθάνουν από το Παρατηρητήριο Συγκρούσεων της Ουκρανίας, μια στολή του Υπουργείου Εξωτερικών της USG που σχεδιάστηκε για να δαιμονοποιήσει περαιτέρω τον Πούτιν και τους Ρώσους.

Με άλλα λόγια, περισσότερη προπαγάνδα των ΗΠΑ, ενισχυμένη από τους NYT και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης της πολεμικής προπαγάνδας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail