Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ προμηθεύουν όπλα στο Κίεβο, δε λυπούνται ούτε τους Ρώσους, ούτε τους Ουκρανούς

Freepen.gr - Η αμερικανική κυβέρνηση προμηθεύει όπλα στην κυβέρνηση του Κιέβου και δεν λυπάται τόσο τους Ρώσους όσο και τους Ουκρανούς, έγραψε στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας τα πρόσφατα σχόλια ανώτερου Αμερικανού διπλωμάτη.

Νωρίτερα, η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις Πολιτικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ δήλωσε ότι «οι αμερικανικές καρδιές ματώνουν για την Ουκρανία, αλλά αιμορραγούμε επίσης για όλες τις ρωσικές οικογένειες που πλήττονται».

Σχολιάζοντας αυτή την παρατήρηση, η Ζαχάροβα είπε: "Εδώ και πολύ καιρό, η Ουάσιγκτον δεν λυπάται τους Ουκρανούς, τους Ρώσους ή τους Αμερικάνους. Και για να ματώσει ακόμη περισσότερο η καρδιά των συμπατριωτών της, η Βικτόρια Νούλαντ και το υπόλοιπο καθεστώς προμηθεύουν την Ουκρανία. με όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail