Όταν η τουρκική πρεσβεία συγχαίρει τον Ελληνικό λαό για το 1821, τότε να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε μεταξύ μας

pixabay / Kaufdex
Freepen.gr - «Συγχαίρουμε τον λαό και την Κυβέρνηση της #ΕλληνικήςΔημοκρατίας με αφορμή την Εθνική τους Εορτή» σημειώνει σε ανάρτησή της η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα για την επέτειο του 1821.

Δηλαδή το τουρκικό κράτος μας συγχαίρει που βάλαμε τον ακρογωνιαίο λίθο ο οποίος οδήγησε στη διάλυση μιας μεγάλης αυτοκρατορίας και ο οποίος, αν ήμασταν συνεπείς στο ραντεβού μας με την ιστορία ένα αιώνα αργότερα, θα κατέληγε με την ολοκλήρωση της Μεγάλης Ιδέας.

Συνεπώς είναι λίγο περίεργο να συγχαίρεις κάποιον που σου... έκλεισε το σπίτι. Την ίδια απορία έχουν αρκετοί Τούρκοι σχολιαστές της ανάρτησης.

Τέτοιες κινήσεις δημιουργούν απορίες, εκτός εάν κάτι άλλο παίζεται στο παρασκήνιο και μας σερβίρεται σιγά σιγά. Καλό θα είναι να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε μεταξύ μας όσο είναι καιρός μη τυχόν και ξαφνικά αρχίσουμε να χάνουμε κομμάτια εθνικής κυριαρχίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail