Ο ειδικός Steven Starr εξηγεί γιατί ο πυρηνικός πόλεμος είναι πλανητικός θάνατος

Το τέλος της ανθρωπότητας περιμένει έναν ψευδή πυρηνικό συναγερμό

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς / Παρουσίαση Freepen.gr

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες οι προεδρικές διοικήσεις των ΗΠΑ αυξάνουν την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία. Ξεκίνησε με τον Μπιλ Κλίντον να παραβιάζει το λόγο της αμερικανικής κυβέρνησης να μην μετακινήσει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας. Οι διαδοχικοί πρόεδροι των ΗΠΑ έκτοτε έχουν αναιρέσει όλες τις συμφωνίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ου αιώνα. Οι προκλήσεις της Ρωσίας μετά την ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης από τις ΗΠΑ το 2014 κατέστρεψαν εντελώς την εμπιστοσύνη της Μόσχας στην Ουάσιγκτον. Οι ατομικοί επιστήμονες λένε πως βρισκόμαστε 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα. Νομίζω ότι είναι ένα νανο-δευτερόλεπτο. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ψευδής συναγερμός για εισερχόμενους πυραύλους.

Μπορείτε να δείτε τον θρίαμβο του κακού στην ανάπτυξη όπλων που εάν χρησιμοποιηθούν θα καταστρέψουν τη ζωή στη Γη. Η προοπτική χρήσης τους έχει αυξηθεί δραματικά τον 21ο αιώνα. Η Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι «ο νέος Χίτλερ». Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ ζήτησε τη δολοφονία του προέδρου Πούτιν. Αντί να τηρήσει τη Συμφωνία του Μινσκ του Προέδρου Πούτιν για τη διατήρηση της ειρήνης στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον τη χρησιμοποίησε για να τον εξαπατήσει ενώ έφτιαχνε έναν ουκρανικό στρατό με τον οποίο θα επιτεθεί στις δημοκρατίες του Ντονμπάς. Αντί να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο Πούτιν για τη δημιουργία ενός αμοιβαίου συμφώνου ασφάλειας, η Ουάσιγκτον προκάλεσε και διεύρυνε τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να διευρύνει περαιτέρω το ΝΑΤΟ φέρνοντας τη Φινλανδία και τη Σουηδία, πολλαπλασιάζοντας έτσι την παρουσία της Συμμαχίας στα σύνορα της Ρωσίας. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται τώρα τόσο έντονα στη σύγκρουση της Ουκρανίας που το ερώτημα είναι τι κάνει η Ουάσιγκτον όταν οι ενισχυμένοι Ρώσοι θα κατακλύζουν την άμυνα της Ουκρανίας; Θα σπεύδουν στρατιώτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να σώσουν την Ουκρανία;

Μόνο ανίκανες, ανεύθυνες και εντελώς ανόητες, πράγματι, εντελώς κακές, κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα πίστευαν ότι το κύρος τους στην Ουκρανία δικαιολογεί τον πυρηνικό πόλεμο. Αν ο Γενικός Επιτελείς των ΗΠΑ, η CIA και οι πολιτικοί των ΗΠΑ είχαν την ελάχιστη ευφυΐα θα καταλάβαιναν πως στο σημερινό κλίμα των προληπτικών πυρηνικών επιθέσεων, τα πυρηνικά όπλα θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της Αμερικής. Δε μας προστατεύουν.

Η αντίληψη ότι η Ρωσία ή η Κίνα θέλουν να μας κυβερνήσουν είναι τρελή. Είναι οι ΗΠΑ που έχουν την επεκτατική ιδεολογία και την ατζέντα της παγκόσμιας ηγεμονίας. Η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση έχουν τα δικά τους προβλήματα και δε θέλουν εκείνα μιας ηθικά χρεοκοπημένης χώρας όπως οι ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ου αιώνα οι χρόνοι προειδοποίησης ήταν μεγαλύτεροι και το δόγμα της Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αποτρεπτική πυρηνική επίθεση. Σήμερα, οι υπερηχητικές ταχύτητες των ρωσικών πυραύλων και η ικανότητα απρόβλεπτης αλλαγής τροχιάς κατά την πτήση έχει αλλάξει την έμφαση σε προληπτικό χτύπημα. Χρειάζεται μόνο μία ψευδής προειδοποίηση για να ξεκινήσει ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να προσδιοριστεί εάν η προειδοποίηση είναι ψευδής.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι από την στιγμή που η Ουάσιγκτον ακολουθούμενη από τη Ρωσία άλλαξε τα πολεμικά της δόγματα από μη πρώτη χρήση πυρηνικών όπλων σε προληπτική επίθεση, τα πυρηνικά όπλα έπαψαν να είναι αποτρεπτικά. Το δόγμα της προληπτικής επίθεσης εγγυάται τη χρήση τους εάν υπάρχει ένας μόνο ψευδής συναγερμός. Οι Αμερικανοί σχεδιαστές πολέμου που ευθύνονται για αυτήν την αλλαγή θα πρέπει να συλληφθούν αμέσως, να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να απορριφθεί το δόγμα.

Αυτό που πρέπει να βλέπουμε σε όλη τη Δύση είναι μια εκστρατεία για την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων. Τα όπλα αυτά δε μας προστατεύουν. Μας θέτουν σε κίνδυνο. Το να έχετε αναπτύξει όπλα που μπορούν να επιτύχουν μόνο τη δική σας ολοκληρωτική καταστροφή είναι τρελό.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου υπήρχαν εκείνοι που έλεγαν «καλύτερα κόκκινος παρά νεκρός». Σήμερα η επεκτατική κομμουνιστική ιδεολογία είναι νεκρή. Είναι οι Αμερικανοί νεοσυντηρητικοί που ελέγχουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ που έχουν την επεκτατική ατζέντα της ηγεμονίας των ΗΠΑ. Είναι παράνοια για τους νεοσυντηρητικούς να πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ μπορούν να ασκήσουν ηγεμονία στη Ρωσία και την Κίνα.

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να σταματήσουμε αμέσως να είμαστε τρελοί.

Ο Steven Starr εξηγεί ότι ο πυρηνικός πόλεμος σημαίνει πλανητικό θάνατο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail