Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εμπόδισαν τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών των Ουκρανών με πυραυλική επίθεση

Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν μαζική επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε εγκαταστάσεις ενέργειας της Ουκρανίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

«Κατά τη διάρκεια της 10ης Φεβρουαρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν μαζική επίθεση με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας από αέρα, θάλασσα και ξηρά, καθώς και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, σε κρίσιμες εγκαταστάσεις του ενεργειακού συστήματος που διασφαλίζουν τη λειτουργία του επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και του συστήματος μεταφορών της Ουκρανίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται πως χτυπήθηκαν όλα τα εκχωρημένα αντικείμενα. Χάρη σε ένα μαζικό χτύπημα, τα ρωσικά στρατεύματα σταμάτησαν το έργο των ενεργοβόρων βιομηχανιών του στρατιωτικού - βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας και επίσης εμπόδισαν τη μεταφορά όπλων, πυρομαχικών και αποθεμάτων στις περιοχές μάχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail