Περιπετειώδης σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες της 4-2-2023 στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής 2 αλλοδαποί, 37 και 38 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-2-2023 περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης κάλεσαν σε έλεγχο όχημα με δύο επιβαίνοντες, ο οδηγός του οποίου, στη θέα τους, ανέπτυξε ταχύτητα. Ανωτέρω αστυνομικοί το ακολούθησαν και λίγο αργότερα το ακινητοποίησαν.

Κατόπιν περαιτέρω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σχετικά με πιθανή δραστηριοποίηση των ανωτέρω ατόμων στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία τους και βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -2,4- γραμμ. κοκαΐνης,
  • -24.899- γραμμ. κάνναβης,
  • -3- ζυγαριές ακριβείας,
  • τα χρηματικά ποσά των -100- ευρώ και των -2.000- Λεκ Αλβανίας,
  • -2- κινητά τηλέφωνα,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ τους βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail