Σχέδιο για αποδόμηση του Κώστα Καραμανλή!

Θέμα ολίγων ημερών η ανακοίνωση της απόφασης του πρώην πρωθυπουργού να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Από: ieidiseis.gr / Του Βασίλη Σκουρή

 Μεγάλη ταραχή προκαλούν στο Μαξίμου οι πληροφορίες που φέρουν τον Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, καθώς εάν επιβεβαιωθούν οι επιπτώσεις για τη Νέα Δημοκρατία θα είναι σημαντικές.

Πολύ περισσότερο που, όπως έχει γράψει εδώ και ημέρες η στήλη, η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για την αποχώρησή του από την πολιτική ζωή θα συνοδεύεται από -μικρή μεν, περιεκτική δε- δήλωση, το περιεχόμενο της οποίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν.

Το Μαξίμου επιδιώκει και «πιέζει» ώστε ο Κώστας Καραμανλής να ανακοινώσει την απόφασή του αρκετά σύντομα, προκειμένου στην τελική πορεία προς τις κάλπες να απορροφηθούν οι κραδασμοί και οι επιπτώσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν «συμβουλεύσει» τον πρώην πρωθυπουργό να κινηθεί τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την τελευταία της επίσκεψη στο γραφείο της Παναγή Κυριακού.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται η στήλη, στο παρασκήνιο έχει εξυφανθεί σχέδιο κατασυκοφάντησης του πρώην πρωθυπουργού, με μπροστάρηδες συγκεκριμένα συγκροτήματα και αρθρογράφους του «εκσυγχρονισμού» και του «ακραίου κέντρου».

Πρωτίστως θα τον εμφανίσουν ως «συνοδοιπόρο» του ΣΥΡΙΖΑ (!) την περίοδο μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία, την ίδια στιγμή που προσκείμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε θα αφήνουν αιχμές ότι η αποχώρησή του αυτή τη στιγμή «υπονομεύει την παράταξη και ενισχύει τον ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα, αναμένεται να αφεθούν αιχμές εναντίον του ότι «τόσα χρόνια βουλευτής δεν έκανε τίποτα» κοκ.

Αυτά, βεβαίως, στο παρασκήνιο, όχι από το μέγαρο Μαξίμου- το οποίο απλώς τα καθοδηγεί.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες των "Παιχνιδιών Εξουσίας" ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόφασής του από τον πρώην πρωθυπουργό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail