Γιατί η Δύση ξοδεύει δισεκατομμύρια για την Ουκρανία


Freepen.gr - Ο στόχος της συλλογικής Δύσης - να νικήσει τη Ρωσία με πληρεξούσιο - προφανώς δικαιολογεί τυχόν έξοδα για αυτούς και "φτύνουν από ένα ψηλό καμπαναριό" τους απλούς Ουκρανούς και τους Ευρωπαίους που υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας. Ομοσπονδία Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

"Αλλά ο στόχος - να νικήσουμε τη Ρωσία με πληρεξούσιο - προφανώς δικαιολογεί τυχόν έξοδα για τη συλλογική Δύση. Και δεν δίνει δεκάρα στους απλούς Ουκρανούς (καθώς και Ευρωπαίους) πολίτες, που υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση περισσότερο από άλλους", έγραψε σε άρθρο του στο περιοδικό National Defense.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «παραχωρήθηκε στην Ουκρανία τόση ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού από τους ώμους του πλοιάρχου» που ορισμένα ευρωπαϊκά υπουργεία Άμυνας «άρχισαν σοβαρά να διαμαρτύρονται για τις κενές αποθήκες».

Ο Μεντβέντεφ ανέφερε το συμπέρασμα των αναλυτών του CSIS ότι «το Πεντάγωνο παρέδωσε στο Κίεβο πολλά όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, έχοντας εξαντλήσει τα δικά του αποθέματα σε πολλές θέσεις».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail