Ο θείος Σαμ πόνταρε στην κατάρρευση της Ρωσίας και χάνει τα πάντα

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω εκφράζοντας την ειλικρινή μου λύπη για τα δεινά του λαού της Τουρκίας στον απόηχο του φρικτού σεισμού. Η απώλεια σπιτιών και αγαπημένων προσώπων στη μέση του χειμώνα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Χάρη στον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett γνωρίζουμε τώρα ότι η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο σαμποτάρουν τις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Ουκρανία. Η Δύση έβαλε το ηλίθιο στοίχημα πως η Ρωσία θα μπορούσε να ηττηθεί μέσω ενός συνδυασμού οικονομικών κυρώσεων, προπαγάνδας και στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία. Οι Αμερικανοί και οι εταίροι τους στο ΝΑΤΟ στοιχηματίζουν τις ζωές των Ουκρανών στο ιμπεριαλιστικό τους όνειρο και τώρα γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι προσπαθώντας να αποκρούσουν την επικείμενη ήττα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία και, κατ' επέκταση, το ΝΑΤΟ.

Η Δύση έχει χτυπήσει τη ρωσική αρκούδα και δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει την πραγματικότητα ότι η Ρωσία δεν είναι ανίκανη και ο Πούτιν δεν είναι στα τελευταία του. Αντίθετα, η αποτυχημένη δυτική στρατηγική έχει αφυπνίσει τους Ρώσους και έχει παγιώσει την αποφασιστικότητά τους να νικήσουν την απειλή του ΝΑΤΟ. Ρίξτε μια ματιά στις πρόσφατες δηλώσεις του Πούτιν για τη νίκη της Ρωσίας στο Στάλινγκραντ πριν από 80 χρόνια. Παραμένει μια φρέσκια ανάμνηση για τον ρωσικό λαό.

(Το σχετικό κλιπ του Πούτιν ξεκινά γύρω στο 1:05:42)

Αν δεν έχετε δει τη συνέντευξη του Doug MacGregor με τον δικαστή Napolitano, σας προτείνω να την παρακολουθήσετε. Η ανάλυση του Νταγκ είναι πρώτης τάξεως και αποθαρρυντική. Έχει αντίληψη της πραγματικότητας και παρέχει μια αυστηρή προειδοποίηση στην Αμερική για την απερίσκεπτη προσπάθειά της να πυροδοτήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκρίνετε την ανάλυση του Doug με τις αυταπάτες του Matt Van Dyke, ενός Αμερικανού εθελοντή μισθοφόρου στην Ουκρανία, ο οποίος έχει ξεκινήσει μια αποστολή αυτοκτονίας και δεν κατανοεί την αδύνατη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ελπίζει σε ένα θαύμα, αλλά παραδέχεται απρόθυμα πως τα πράγματα πάνε άσχημα για την Ουκρανία. Αυτό που βρίσκω εκπληκτικό είναι ότι πιστεύει ειλικρινά πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν την άνοιξη μόλις εμφανιστούν τα γερμανικά τανκς. Είναι αξιολύπητος.


Ο Van Dyke δεν είναι μόνος στην αποσύνδεσή του από την πραγματικότητα. Ο Victor Davis Hanson, ένας διακεκριμένος πολιτικός επιστήμονας, μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο που είναι μια μελέτη για τη σχιζοφρένεια. Ο καθηγητής Χάνσον παραμένει πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει πρόβλημα:

ο πόλεμος οδεύει προς ένα ραντεβού με ολοένα πιο θανατηφόρα όπλα και συγκλονιστικούς θανάτους - ακόμα και όταν γινόμαστε μάρτυρες αυξανόμενων πυρηνικών απειλών από τον εξασθενημένο και παρασυρόμενο Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιμένουν πως ο Πούτιν απλώς κροταλίζει. Και μπορεί να είναι έτσι. Υποτίθεται ότι, στην υποβαθμισμένη και απαξιωμένη κατάστασή του, ο Πούτιν δε θα τολμούσε να πυροδοτήσει ένα τακτικό πυρηνικό όπλο (λες και οι μειωμένοι και απαξιωμένοι ηγέτες δεν είναι πιο πιθανό να το κάνουν). https://amgreatness.com/2023/02/05/ukrainian-paradoxes/

Ο Ντέιβις Χάνσον προσκολλάται απελπισμένα στο δυτικό μιμίδιο πως ο Πούτιν είναι αδύναμος και χάνει την πολιτική υποστήριξη. Αυτό είναι ψέμα. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο Πούτιν κερδίζει και τώρα συνειδητοποιεί ότι οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ επιθυμούν να καταστρέψουν τη Ρωσία. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο παραπάνω βίντεο, η αποφασιστικότητα του Πούτιν έχει δυναμώσει και ο ρωσικός λαός βρίσκεται στο πλευρό του.

Σας προτείνω να διαβάσετε το κομμάτι του Hanson για να εκτιμήσετε πως πολλοί από τους σεβαστούς ειδήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πεπεισμένοι ότι η Αμερική μπορεί να κάνει κάτι για να εμποδίσει την Κίνα και τη Ρωσία. Είναι σκέτη τρέλα. Η Αμερική αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως ένα μεγαθήριο που μπορεί να υπαγορεύει τα γεγονότα στον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι πως το θεμέλιο της αμερικανικής ισχύος έχει διαβρωθεί δραματικά και μη αναστρέψιμα. Η εποχή της αμερικανικής κυριαρχίας φτάνει στο ακατάστατο τέλος. Μου θυμίζει την ταινία, Dead Man Walking — Η Αμερική έχει μια πληγή στο στήθος που πιπιλάει και δεν συνειδητοποιεί ότι πεθαίνει.

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail