Βρώμικο παιχνίδι του Μαξίμου σε βάρος του Καραμανλή

–Εκτός ψηφοδελτίων θέλει τον πρώην πρωθυπουργό ο Κυρ. Μητσοτάκης

Σε ένα ανορθόδοξο, αν όχι ανήθικο παιχνίδι σε βάρος του Κ. Καραμανλή έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες το Μέγαρο Μαξίμου. Με τις… ευλογίες προφανώς του Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος φέρει βαρέως την κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στην υπόθεση των υποκλοπών.

Από: Το Παρόν

Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κουκουλώσουν το σκάνδαλο, ο κ. Καραμανλής ζήτησε πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών όπου πρέπει. Ενοχλημένος έντονα, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.

Έτσι, συστηματικά τους τελευταίους μήνες, παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου διακινούσαν φήμες ότι ο Κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Προανήγγελαν έτσι την… αποστρατεία του! Επιπλέον, ανέφεραν ότι στη θέση του στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα κατέβει ο Κυρ. Μητσοτάκης για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο.

Και όλα αυτά χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό. Και αυτό κατ’ επανάληψη όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που είχε ενοχλήσει τον κ. Καραμανλή, ο οποίος ωστόσο απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο, επίσημο ή ανεπίσημο. Το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου δεν σταμάτησε όμως εκεί. Άνοιξε διαύλους επικοινωνίας με τον Γ. Καρατζαφέρη, με την προοπτική να τον κατεβάσει υποψήφιο στην Α’ Θεσσαλονίκης στη θέση του… Κ. Καραμανλή!

Τα σκοτεινά σχέδια τους ωστόσο… πήγαν στράφι, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού είναι να κατέβει ξανά υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο Κ. Καραμανλής αναμένεται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Αν δηλαδή θα είναι παρών στις ερχόμενες εκλογές, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητά τους, ή θα αποσυρθεί, απογοητευμένος από πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Μεγάρου Μαξίμου.

Όποια κι αν είναι η απόφασή του, δεν πρόκειται να κάνει ή να πει κάτι που θα βλάψει τη Νέα Δημοκρατία. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με απόλυτη ευθύνη του Κυρ. Μητσοτάκη οι μεταξύ τους σχέσεις είναι… παγωμένες έως ανύπαρκτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail