Η Γερμανία προετοιμάζεται για στράτευση και τον τελικό πόλεμο

Ο Πούτιν και οι Ρώσοι είναι δικαίως θυμωμένοι για την αυξανόμενη στρατιωτική υστερία (και ψυχοπαθητικές διαταραχές) της «συλλογικής Δύσης».

Φανταστείτε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να κάθεται πίσω από το γραφείο του στο Κρεμλίνο και να μαθαίνει τα νέα που η Γερμανία σχεδιάζει να επαναφέρει την στράτευση (υποχρεωτική θητεία). Οι Ρώσοι είναι εξοργισμένοι με την προοπτική τα άρματα μάχης Leopard 2 να φέρουν το Balkenkreuz, τον Σιδηρούν Σταυρό, να σκοτώνουν τους στρατιώτες τους και να καταστρέφουν τα άρματα μάχης τους στην Ουκρανία.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Η κοινοβουλευτική επίτροπος της Γερμανίας, Eva Högl του «κεντροαριστερού» SPD του Olaf Scholz, πιστεύει ότι η Bundeswehr, ο γερμανικός στρατός, είναι θλιβερά απροετοίμαστη για στρατιωτική σύγκρουση και πρέπει να αναγκάσει τη νεολαία του έθνους σε στρατιωτική «υπηρεσία».

Πριν από την παρατήρηση της Högl σχετικά με την στράτευση, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine, ο Jan Christian Kaack, αρχηγός του γερμανικού ναυτικού, είπε πως η υποχρεωτική θητεία και η πιθανότητα οι πολίτες να γίνουν στοπ για σφαίρες για το κράτος, θα πρέπει να βασίζονται στο νορβηγικό μοντέλο, «με βάση το οποίο άνδρες και γυναίκες καλούνται για εξετάσεις μόλις κλείσουν τα 19, αλλά μόνο ένα μικρό, με κίνητρο, ποσοστό κάθε ομάδας στρατεύεται στο στρατό», αναφέρει ο Guardian.

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρωσοφοβική ρητορική που εκπέμπεται από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις χώρες του ΝΑΤΟ (προσθέστε την εκπληκτική απόφαση της Ελβετίας να καταργήσει την επί αιώνες ουδετερότητά της), ο Πούτιν και οι Ρώσοι είναι δικαίως θυμωμένοι για την αυξανόμενη στρατιωτική υστερία (και ψυχοπαθητικές διαταραχές) της «Συλλογικής Δύσης».

Οι ηλίθιοι στις Βρυξέλλες, στο DC, στο Βερολίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είτε δεν καταλαβαίνουν τι έκανε η ναζιστική Γερμανία στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είτε απλώς δεν τους νοιάζει.

Η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα της Ναζιστικής Γερμανίας, η μεγαλύτερη εισβολή στην ιστορία, κατέστρεψε περίπου 1.710 σοβιετικές πόλεις και 70.000 χωριά. 27 εκατομμύρια Ρώσοι, η συντριπτική πλειοψηφία τους πολίτες, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η δαπανηρή ρωσική νίκη επί της Γερμανίας μνημονεύεται κάθε 9 Μαΐου ως ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος (Velikaya Otechestvennaya voyna στα ρωσικά).

Τίποτα από αυτά δεν είναι το λιγότερο σημαντικό για τον αρχηγό πολέμου της USG, Lloyd J. Austin III, τον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken, τη σατανική Victoria Nuland, σύζυγο του κορυφαίου νεοσυντηρητικού Robert Kagan, και τα «φιλελεύθερα γεράκια» του Biden (sic), συμπεριλαμβανομένου του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan (πρώην Macro Advisory Partners, μαζί με το αφεντικό της CIA William Burns), Wendy Sherman (πρώην Αντιπρόεδρος του Albright Stonebridge Group, που ιδρύθηκε από τη διευκολυντή μαζικών δολοφονιών και απολογητή Madeleine Albright, (πρότυπο για τον προαναφερθέντα Blinken) Brett McGurk (ένας διοικητικός διορισμένος από τον Bush) και άλλους.

Στο «απαραίτητο έθνος», υπάρχει ακόμη ελάχιστη συζήτηση για την επαναφορά του σχεδίου, το οποίο έληξε το 1973 καθώς ο καταστροφικός πόλεμος του Βιετνάμ σταμάτησε. Ωστόσο, το κράτος έχει διατηρήσει ενεργή την «επιλεκτική του υπηρεσία», υποχρεώνοντας εκατομμύρια νέους άνδρες να εγγραφούν.

Η λεγόμενη «Γενιά Ζ» δεν είναι τόσο καυτή για την εθελοντική στράτευση και την προοπτική ενός φρικτού θανάτου για χάρη του Μπάιντεν και των νεοσυντηρητικών του. Το Πεντάγωνο αποκαλεί χλευαστικά τον Gen Zers «Γενιά της Nintendo» λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής, της παχυσαρκίας, της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ και του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο σωματικά ικανοί όσο οι προηγούμενες γενιές.

Το 2017, μια δημοσκόπηση της Gallup αποκάλυψε ότι το 49% των Αμερικανών τάσσεται υπέρ της εθελοντικής στράτευσης για νεαρούς ενήλικες. Ωστόσο, όσοι ήταν πιθανό να στρατευτούν ήταν αντίθετοι. «Η πλειονότητα (57%) όσων είναι κάτω των 30 ετών είναι ενάντια στην ιδέα», ανέφερε η Gallup.

Η ιδέα της υποχρεωτικής εθνικής στρατιωτικής θητείας έχει διατυπωθεί πολλές φορές από ομάδες προβληματισμού και συγγραφείς κοινής γνώμης την τελευταία ενάμιση δεκαετία, αλλά ποτέ δεν έγινε μείζον ζήτημα στην εθνική πολιτική. Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Τσαρλς Ράνγκελ προώθησε ανεπιτυχώς μια εκδοχή της ιδέας σε κάθε νομοθετική σύνοδο από το 2003 έως το 2015. Κάποια στιγμή έφτασε ακόμη και στο βήμα της Βουλής, όπου ηττήθηκε με ψήφους 402-2.
 
Φυσικά, αυτό ήταν πριν από την Ουκρανία, το αδιάκοπο, παρεμβατικό χτύπημα των πολεμικών τυμπάνων από τα προπαγανδιστικά μέσα, μια ηλίθια επιθυμία να τροφοδοτήσουν πολεμικές μηχανές στη σύγκρουση από τη Δύση και την πολύ πραγματική προοπτική ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Shadia Drury, ο γκουρού του νεοσυντηρητισμού, Leo Strauss, και οι θιασώτες του,

αντιλαμβανόταν την πολιτική ως μια σύγκρουση μεταξύ αμοιβαία εχθρικών ομάδων που ήταν πρόθυμες να πολεμήσουν η μια την άλλη μέχρι θανάτου. Εν ολίγοις, όλοι πίστευαν ότι η ανθρωπιά του ανθρώπου εξαρτιόταν από την προθυμία του να ορμήσει κανείς γυμνός στη μάχη και να πεθάνει. Μόνο ο αέναος πόλεμος μπορεί να ανατρέψει το σύγχρονο εγχείρημα, με την έμφαση στην αυτοσυντήρηση και τις «ανέσεις των πλασμάτων».

Στο σημερινό πλαίσιο, η «σύγκρουση μεταξύ αμοιβαία εχθρικών ομάδων» θα έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της ζωής στον πλανήτη.

Είναι μια αλαζονική και ψυχοπαθητική περιφρόνηση για τις ζωές των απλών ανθρώπων που εν μέρει οδηγεί τον κόσμο προς μια τελική θερμοπυρηνική σύγκρουση.

Είναι λυπηρό που πάρα πολλοί Αμερικανοί είναι ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά πιόνια σε ένα γεωπολιτικό σύμφωνο αυτοκτονίας. Η ιστορία δείχνει, ξανά και ξανά, αυτή η συνειδητοποίηση συνήθως φτάνει όταν είναι πολύ αργά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail