Μήνας απαγωγών, κοπής δέντρων και λεηλασιών των μισθοφόρων της Τουρκίας στο κατεχόμενο Αφρίν

Freepen.gr - Ο τουρκικός κατοχικός στρατός και οι μισθοφόροι του απήγαγαν περισσότερους από 39 πολίτες στο κατεχόμενο καντόνι Αφρίν, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και ηλικιωμένων, και έκοψαν περισσότερες από 7 χιλιάδες πολυετείς ελιές, δάση και διάφορα δέντρα, εκτός από την ίδρυση οικισμού και στρατιωτικής βάσης, για να μην αναφέρουμε τη λεηλασία της αστικής περιουσίας, σημειώνει το κουρδικό πρακτορείο ΑΝΗΑ. 

Η τουρκική κατοχή δημιούργησε έναν νέο οικισμό, ανατολικά της περιοχής Janders, στις 4 Ιανουαρίου, μεταξύ των χωριών Hamilka και Al-Rifaatiya, με το όνομα "Ajnadayn", σε μια έκταση 4 εκταρίων, ιδιοκτησία των πολιτών Hassan Majeed Muhammad και Amin Murad για να εγκαταστήσει 200 ​​οικογένειες μισθοφόρων και εποίκων από διάφορες περιοχές της Συρίας.

Ο τουρκικός στρατός κατοχής δημιούργησε επίσης μια νέα στρατιωτική βάση στην είσοδο της συνοικίας Raju στις γεωργικές εκτάσεις που ανήκαν στους πολίτες, Izzat Abdo Dweika και Omar Bilal Naasan, τους οποίους ανάγκασε να συμφωνήσουν υπό την απειλή όπλου.

 Οι μισθοφόροι της Hay'at Tahrir al-Sham άνοιξαν ένα εργοστάσιο παραγωγής ναρκωτικών στο χωριό Yazidi Qibar στην περιοχή Shera και οι πρώτες ύλες μεταφέρθηκαν σε αυτό από τους μισθοφόρους, "Abu Abdullah Houran, Abu Ahmed Halawa".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail