Ο Ζελένσκι πιστεύει ότι μπορεί να πάρει πίσω όλα τα χαμένα εδάφη και την είδε... Δαβίδ!

RIA Novosti / Stringer
Freepen.gr - Ο Volodymyr Zelensky, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο, είπε ότι η Ουκρανία θα μπορέσει να ανακτήσει τον έλεγχο στα χαμένα εδάφη.

Για να το πετύχει αυτό, ζήτησε να αυξηθούν οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία, συγκρίνοντας τη σύγκρουση με τη Ρωσία με τη μάχη των χαρακτήρων της Παλαιάς Διαθήκης, Δαβίδ και Γολιάθ.

"Ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ όχι με τη δύναμη των διαπραγματεύσεων, αλλά με τη δύναμη των πράξεών του. Με το θάρρος του και τη σφεντόνα του. Έχουμε αρκετό θάρρος, όπως ολόκληρος ο συνασπισμός μας, πράγμα που σημαίνει ότι η σφεντόνα πρέπει να γίνει ισχυρότερη τώρα, έτσι ώστε του χρόνου να συγκεντρωθούμε για την πρώτη μεταπολεμική διάσκεψη του Μονάχου», είπε ο Ζελένσκι.

Ωστόσο η σφεντόνα είναι πάντα σφεντόνα και ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ διότι είχε δύο πράγματα. Πίστη και σωστή κρίση. Κάτι που δεν υπάρχει στην Ουκρανία σήμερα, διότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα είχε για πρόεδρο τον Ζελένσκι στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail