Η αδυναμία του… βαρύμαγκα: Η φωτό του Νίκου Φέρμα με τη χορεύτρια σύζυγό του που του άλλαξε τη ζωή


Ένας γνήσιος μάγκας της οθόνης και της ζωής

Ντόμπρος, σταράτος και αθεράπευτος χρήστης χασίς, ο Νίκος Φέρμας λατρεύτηκε από το κοινό κι ας μην έπαιξε ποτέ σε κάποιον πρώτο ρόλο. Καρατερίστας από τους λίγους, λατρεύτηκε από το κοινό, που αντιλήφθηκε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα να κρύψει, τίποτα για να ντραπεί.

Από: menshouse.gr
 
Και μπορεί τα… χούγια του να έχουν δαιμονοποιηθεί από πολλούς, ακόμη και στις σύγχρονες –υποτίθεται προοδευτικές- κοινωνίες, αλλά οι σύγχρονοί του γνώρισαν από πρώτο χέρι την αλήθεια. Γι’ αυτό και τον είχαν μέσα στην καρδιά τους, αναγνωρίζοντας σε αυτόν την ντομπροσύνη και την ανθρωπιά που καθορίζει την αξία του καθενός μας.

Άλλωστε ο Φέρμας φρόντιζε απλά να είναι ο εαυτός του και να μην δημιουργεί… χαμό γύρω από το άτομό του. Έτσι δεν έβγαιναν συχνά προς τα έξω λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, όπως για παράδειγμα πολλές πληροφορίες για την γυναίκα της ζωής του, την χορεύτρια Άννα Παντζίκα.

Η αδυναμία του… βαρύμαγκα: Η φωτό του Νίκου Φέρμα με τη χορεύτρια σύζυγό του που του άλλαξε τη ζωή (Pic)

Ακόμη και οι κοινές φωτογραφίες τους είναι σπάνιες. Κάποιες από αυτές έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram ο Άρης Λουπάσης και χάρη σε αυτές μπορούμε να θαυμάσουμε το ζευγάρι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άννα Παντζίκα εμφανιζόταν στο κοσμικό κέντρο «Όασις», το οποίο στεγαζόταν στην περιοχή του Ζαππείου. Το τότε νεαρό κορίτσι συμμετέχει στο σχήμα και ο Νίκος Φέρμας, τακτικός θαμώνας, την ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή.

Η αδυναμία του… βαρύμαγκα: Η φωτό του Νίκου Φέρμα με τη χορεύτρια σύζυγό του που του άλλαξε τη ζωή (Pic)

Οι δυο τους δεν αργούν να γίνουν ζευγάρι και πολύ σύντομα να παντρευτούν, σε ένα γάμο με ευτράπελα καθώς ο Αλέκος Σακελλάριος (γνωστός για τις φάρσες του) έριξε λίγο χασίς στο θυμιατό του παππά προκαλώντας… χαμό.

Αργότερα οι δυο τους στεγάζουν τον έρωτά τους σε ένα σπίτι στο Μεταξουργείο και στη συνέχεια στην Ηλιούπολη, ενώ ο Νίκος Φέρμας στο μεταξύ έχει φέρει και την μητέρα του στην Αθήνα από την Μυτιλήνη προκειμένου να την προσέχει, όπως έκανε κι εκείνη όταν τον μεγάλωνε μόνη δίχως σύζυγο. Γιατί έτσι κάνουν οι γνήσιοι μάγκες…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail