Η Ρωσία θα δώσει σκληρή απάντηση στις προμήθειες όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη να δώσει σκληρή απάντηση στις προμήθειες όπλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις διεθνείς συνομιλίες στη Βιέννη, δήλωσε ο Κονσταντίν Γκαβρίλοφ, μεταδίδει το RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον Γκαβρίλοφ, η Μόσχα θα απαντήσει αμέσως εάν η Ουάσιγκτον και οι χώρες του ΝΑΤΟ προμηθεύσουν στο Κίεβο όπλα ικανά να χτυπήσουν πόλεις βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος.

«Μην πείτε αργότερα πως δε σας προειδοποιήσαμε», κατέληξε ο Γκαβρίλοφ σε μια συνάντηση των κρατών μελών του ΟΑΣΕ για θέματα στρατιωτικής ασφάλειας και ελέγχου των εξοπλισμών.

Νωρίτερα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Τσεχικού Στρατού Karel Řehka δήλωσε ότι σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, οι στρατοί των χωρών της ΕΕ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μερική επιστράτευση ανθρώπων και εξοπλισμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail