Στενός κορσές των Γάλλων για τα όπλα

Τρώνε την μια «πόρτα» μετά την άλλη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι Γάλλοι επιμένουν να παρενοχλούν

Αγενείς και άκρως προκλητικοί οι Γάλλοι αξιωματούχοι που υπηρετούν στην εδώ πρεσβεία και έχουν μετατραπεί σε πλασιέ των Γαλλικών αμυντικών βιομηχανιών.

Από: ieidiseis.gr
 
Στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τις γαλλικές κορβέτες έχουν γίνει στενός κορσές στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

Τις προάλλες πήγαν στην Βουλή να δουν και τον Τσίπρα αλλά έσπασαν τα μούτρα τους καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους είπε ξεκάθαρα ότι όταν γίνει πρωθυπουργός θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση των Γαλλικών συμβάσεων για Rafale και Belharra ώστε να επιτύχει υψηλή ελληνική συμμετοχή σε προγράμματα συμπαραγωγής. Παρ όλα αυτά οι εδώ Γάλλοι αξιωματούχοι επιμένουν να στριφογυρίζουν πέριξ του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς για να λειάνουν τις γωνιές.

Μαθαίνω ότι ο γάλλος στρατιωτικός ακόλουθος στην Αθήνα ζήτησε να δει κατ ιδιαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έφαγε «πόρτα» γιατί προφανώς τέτοια εντολή έλαβε από τον αρχηγό του.

Ας καταλάβουν οι Γάλλοι ότι στην Ελλάδα πορευόμαστε με γνώμονα τις λαϊκές παροιμίες : «Όπως στρώνεις κοιμάσαι». Και οι Γάλλοι -προφανώς με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης- έστρωσαν χωρίς την ελληνική αμυντική βιομηχανία και όπως λέει μια άλλη παροιμία «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»….
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail