Οι πολεμικές δραστηριότητες στην Ουκρανία θα διαρκέσουν περισσότερους μήνες — Λευκός Οίκος

Freepen.gr - Οι στρατιωτικές δραστηριότητες στο έδαφος της Ουκρανίας είναι πιθανό να συνεχιστούν για τους επόμενους μήνες, δήλωσε ο συντονιστής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για τις Στρατηγικές Επικοινωνίες Τζον Κίρμπι.

«Σίγουρα αναμένουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες ότι οι Ρώσοι δε θα σηκώσουν απλώς τα χέρια τους και θα σταματήσουν», είπε ο Κίρμπι μιλώντας σε μια συνέντευξη τύπου.

"Δε θα μιλήσω για τα συγκεκριμένα τακτικά τους σχέδια [της Ρωσίας]. Παρέμειναν στην επίθεση στην Ουκρανία...", είπε ο Κίρμπι, προσθέτοντας ότι σε ορισμένες κατευθύνσεις "έχουν σχεδιάσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που θα ονομάζαμε "άμυνα σε βάθος".

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ένα άλλο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία, αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και περιλαμβάνει παραδόσεις αμερικανικών οχημάτων μάχης πεζικού Bradley και αυτοκινούμενων οβίδων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail