Η Ρωσία που αλλάζει το παιχνίδι

Εν τω μεταξύ, Τσίρκο

Ενώ η Αμερική είναι έτοιμη να πληρώσει για τον τελευταίο Ουκρανό που θα πεθάνει για την Αμερική – ο δυτικός κόσμος μιλάει για κάτι άλλο: ο Χάρι Γουίνδσορ αποκάλυψε το οικογενειακό μυστικό. Το οικογενειακό μυστικό ήταν πως ο Χάρι είναι ένας ηλίθιος, του οποίου τα νήματα τα τραβάει μια Αμερικανίδα ηθοποιός. Τώρα το μυστικό έχει αποκαλυφθεί. Ο Χάρι έχει πει ο ίδιος σε όλο τον κόσμο ότι είναι ένας ηλίθιος του οποίου τα νήματα τα τραβάει μια Αμερικανίδα ηθοποιός.

Από τον Batiushka για το ιστολόγιο Saker / Παρουσίαση Freepen.gr

Και τανκς που αλλάζουν παιχνίδι;

Ενώ η Δυτική Ευρώπη είναι έτοιμη να πληρώσει για τον τελευταίο Ουκρανό που θα πεθάνει για τη Δυτική Ευρώπη – η Γερμανία, η Γαλλία, η Φινλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες άλλες χώρες είναι έτοιμες να απαλλαγούν από μερικά ακόμη από τα παλιά τους τεθωρακισμένα οχήματα και ακόμη και τανκς, δίνοντάς τα στο νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου. Έτσι, το Ηνωμένο Βασίλειο σκέφτεται να στείλει 14 από τα 25χρονα άρματα μάχης Challenger 2. Πώς θα εκπαιδεύσει το Ηνωμένο Βασίλειο τους Ουκρανούς να τα χειρίζονται, πώς θα τους παρέχει αρκετά πυρομαχικά για να πυροβολούν, πώς θα προμηθεύει μηχανικούς και ανταλλακτικά για την επισκευή τους, πώς – και πότε – θα τα παραδώσει στην Πολωνία και στη συνέχεια θα τα μεταφέρει στην το μέτωπο του Κιέβου, πάνω από 1.000 χιλιόμετρα πιο μακριά, κανείς δεν μπορεί να μας πει. Εν τω μεταξύ, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου του Βρετανικού Στρατού, Sir Patrick Sanders, παραπονιέται. «Το να δώσουμε τανκς στο Κίεβο σημαίνει πως δε θα έχουμε αρκετά για τον εαυτό μας». Επίσης όλα αυτά κοστίζουν 8 εκατομμύρια λίρες το καθένα και υπάρχουν μόνο 227 από αυτά στον πολύ υποχρηματοδοτούμενο Βρετανικό Στρατό ούτως ή άλλως.

Κανείς δεν έχει πει στον βρετανικό στρατό ότι μετά από έναν ρωσικό πύραυλο και τα 14 από αυτά τα απαρχαιωμένα «θαυματουργά όπλα» θα καπνίσουν πριν φτάσουν ποτέ στο μέτωπο. Έφυγαν 112 εκατομμύρια λίρες. Δεν είναι περίεργο που οι Ουκρανοί πρόσφυγες επιστρέφουν στο Κίεβο για να λάβουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη την οποία δεν μπορεί να τους παράσχει το βρετανικό σύστημα υγείας που έχει υποχρηματοδοτηθεί και ταλανίζεται από απεργίες. Κανείς δεν έχει πει στον βρετανικό στρατό ή σε κανέναν στρατό της ΕΕ ότι η Ρωσία διεξάγει πόλεμο φθοράς. Δεδομένης της ρωσικής αεροπορικής υπεροχής, του πολύ ανώτερου πυροβολικού, των drones, των πυραύλων και των 15.000 τανκς του, οι δυνάμεις του Κιέβου, οι μισθοφόροι τους και όλος ο εξοπλισμός τους εξοντώνονται. Ακόμη χειρότερα, κανένας από τους δυτικούς δημοσιογράφους hack-δημοσιογράφους, ιδιοκτήτες μέχρι τον πυρήνα, δεν έχει εξηγήσει ακόμη γιατί «οι νικηφόρες δυνάμεις του Κιέβου» χρειάζονται όλο και περισσότερα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα και τανκς. Το διάβασες πρώτα εδώ: Είναι επειδή όλα τα άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, τανκς και εξοπλισμός «που αλλάζουν το παιχνίδι» έχουν ήδη καταστραφεί. Τώρα τουλάχιστον οι αστρονόμοι γνωρίζουν πώς μοιάζει μια μαύρη τρύπα. Μοιάζει με το καθεστώς του Κιέβου. Ναι, οι μαύρες τρύπες πραγματικά αλλάζουν το παιχνίδι γιατί μπορείς να απορροφηθείς σε μία.

Το σκορ: Ρωσία 27: Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία 0

Ενόψει της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ (= ΗΠΑ), σίγουρα απομένει μόνο μία επιλογή για τη Ρωσία – να απελευθερώσει και τις 27 ουκρανικές περιοχές (και ίσως και αλλού). Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν ήμουν υπέρ του να πάρει η Ρωσία την ακραία δυτική Γαλικία. «Μπορούν να πάνε στην Πολωνία». Σκεφτόμουν την παλιά ρωσική κατάρα: «Πήγαινε στο διάολο – και πάρε τη Γαλικία μαζί σου». Αλλά, στην πραγματικότητα, τώρα σκέφτομαι πως η Ρωσία θα πρέπει να πάρει την παρτίδα, η Κριμαία και οι τέσσερις μερικώς απελευθερωμένες έχουν σχεδόν τελειώσει, 22 απομένουν. Το γεγονός είναι ότι όσο ένα μόνο κομμάτι της Ουκρανίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ναζί, θα αποτελεί απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πάνω από αυτό, πολλοί από τους ναζί έχουν φύγει ούτως ή άλλως. Επιπλέον, εάν η Ρωσία όντως απελευθερώσει τη Γαλικία, οι εναπομείναντες Ναζί θα τραπούν σε φυγή στην Πολωνία, οπότε δεν θα μείνει κανένας και οι ρωσικές δυνάμεις μπορούν να καταλάβουν την παρτίδα. Είναι μια διαδικασία αυτοαπελευθέρωσης. Η Ρωσία απειλεί και πάνε, μόνοι τους. Σε κάθε περίπτωση, γιατί η Πολωνία να πάρει κάτι από αυτό; Τι έχουν κάνει για να το αξίζουν; Όπως οι Γερμανοί, έτσι και εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ στη Μεγάλη Πολωνία. Επί του παρόντος, οι Πολωνοί σχεδιάζουν να χτίσουν ένα τείχος κατά μήκος των συνόρων με τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ. Οι Ρώσοι εκεί είναι πολύ ευχαριστημένοι και μια τοπική ρωσική εταιρεία προσφέρθηκε να πουλήσει στην Πολωνία το τσιμέντο. Το να κρατήσουμε έξω τους Πολωνούς της «Νέας Ευρώπης» που διοικούνται από τις ΗΠΑ (όπως την αποκαλούσε ο Ράμσφελντ) φαίνεται εξαιρετική ιδέα. Ειδικά αν οι Πολωνοί πρόκειται να μας κάνουν τη δουλειά με δικά τους έξοδα.

Ειλικρινά, το ίδιο ισχύει και για τη Ρουμανία. Γιατί να βγάλουν κάτι από αυτό; Επέτρεψαν στους Αμερικανούς να μπουν. Διεκδικούν τη Βόρεια Μπουκοβίνα, το Τσερνότσι, αλλά αυτό είναι κυρίως ουκρανικό. Ας παραμείνει έτσι. Δεν πιστεύουμε ούτε στη Μεγάλη Ρουμανία. Και γιατί να μην απελευθερωθεί και η Μολδαβία (πλην της Υπερδνειστερίας) και να γίνει αυτόνομη Δημοκρατία της Ρωσικής Ομοσπονδίας; Εκτός από το 15% στη Μολδαβία που είναι Ρώσοι και το 5% που είναι Γκαγκαούζοι και πολύ φιλορώσοι, υπάρχουν πολλοί Μολδαβοί που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τη διεφθαρμένη Ρουμανία και τη διεφθαρμένη ΕΕ και μετανιώνουν για την παλιά ΕΣΣΔ. Μια Αυτόνομη Δημοκρατία της Μολδαβίας εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας με φθηνό φυσικό αέριο και πετρέλαιο ακούγεται πολύ πιο ελκυστική από το να είναι μια μικρή επαρχία της διεφθαρμένης Ρουμανίας που διοικείται από τις ΗΠΑ.

Έπειτα, υπάρχει η περίπτωση της «Zakarpatie» – Transcarpathia, εκείνης της ακραίας νοτιοδυτικής επαρχίας με το γελοίο ουκρανικό ιμπεριαλιστικό της όνομα. Υπάρχει μόνο ένα μέρος που είναι υπερ/μετά τα Καρπάθια, και αυτό είναι το ίδιο το Κίεβο. Τώρα το πραγματικό όνομα της Transcarpathia είναι Carpatho-Rus, αν και έχει ονομαστεί επίσης Subcarpathian Rus και, στη Δύση, Ruthenia, η οποία είναι παραφθορά του «Rusinia», της χώρας των Rusins ​​(οι Ουκρανοί τη μεταγράφουν ως Rusyns), που είναι, η χώρα των Καρπαθορώσων. Οι Ρούσινοι μιλούν τη δική τους ξεχωριστή γλώσσα, της οποίας, αναμφισβήτητα, η σλοβακική και η ουκρανική είναι διάλεκτοι. Είναι το ιστορικό λίκνο της Ρωσικής Ορθοδοξίας, που βαπτίστηκε έναν αιώνα πριν το 988 και πριν από το Κίεβο. Έχω πάει στο Carpatho-Rus, αλλά από την πλευρά της Σλοβακίας (η πολωνική πλευρά γύρω από το Sanok γενοκτονήθηκε ή διασκορπίστηκε από φασίστες Πολωνούς το 1947), κι εκεί έχω μερικούς πολύ καλούς φίλους.

Είναι αλήθεια πως η Ουγγαρία μοιράζει ουγγρικά/ευρωπαϊκά διαβατήρια εκεί εδώ και μερικά χρόνια (όπως ακριβώς η Ρουμανία πούλησε σχεδόν σε όλους στη Μολδαβία ένα ρουμανικό/ευρωπαϊκό διαβατήριο – κόστιζε 10 $ (1)). Είναι αλήθεια ότι η σημερινή Υπερκαρπάθια διοικείται βασικά από τους αδερφούς Balogh και είναι φιλοούγγροι. Κάποιοι λένε πως η Transcarpathia θα έπρεπε να επιστρέψει στην Τσεχοσλοβακία, στην οποία την προσάρτησε ο Woodrow Wilson το 1919. Ωστόσο, οι υποστηρικτές και αντιπαθητικοί Τσέχοι τη διοικούσαν ως αποικία μέχρι το 1938, όταν η Ουγγαρία άρχισε να τη διαχειρίζεται ξανά, όπως την έκαναν υπό την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. Άλλωστε η Τσεχοσλοβακία δεν υπάρχει πια έτσι κι αλλιώς. Όσον αφορά τη διπλανή Σλοβακία, φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την Καρπάθο-Ρωσία, παρόλο που υπάρχει μια Καρπαθορωσική μειονότητα στην Ανατολική Σλοβακία (2). Λοιπόν, υπάρχουν επίσης αρκετοί άνθρωποι, όπως ο π. Dmitry Sidor στο Uzhgorod, οι οποίοι πιστεύουν ότι η Καρπάθο-Ρωσία πρέπει να είναι μέρος της Ρωσίας, όπως ο Άγιος Αλεξί (Καμπαλιούκ) παρακάλεσε να είναι με τον Στάλιν το 1945.

Ωστόσο, πέρα ​​από όλα αυτά, υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Ρωσική Ομοσπονδία πρέπει να πάρει όλη την Ουκρανία. Εάν επρόκειτο να εισβάλει στην Ουκρανία από τα νοτιοδυτικά, κατά μήκος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας δυτικά της Οδησσού και από τη βορειοδυτική γωνία των συνόρων με τη Λευκορωσία, οι δυνάμεις της Ένωσης θα μπορούσαν ουσιαστικά να αποκόψουν οριστικά την Ουκρανία από τη ΝΑΤΟ/Ναζιστική Δύση. Ανοίξτε το συρματόπλεγμα κατά μήκος των συνόρων με την Πολωνία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία. Αφήνοντας πρώτα τους Ναζί να περάσουν και μετά κανένα δυτικό τεθωρακισμένο όχημα και τανκς δεν θα έπρεπε να καταστραφεί από τους Ρώσους. Δεν θα μπορούσαν καν να μπουν στην Ουκρανία και θα έμεναν κολλημένοι στην Πολωνία. Σώστε τους πυραύλους σας! Μια στρατηγική κίνηση όπως αυτή θα απομόνωσε το Κίεβο από τους δυτικούς κουκλοπαίκτες του και το μόνο που θα έπρεπε να κάνει η Ρωσία είναι να μείνει πίσω μέχρι οι πόλεις της Ουκρανίας, Κίεβο, Χάρκοβο, Οδησσό, Χερσώνα, Νικολάεφ, Βίνιτσα, Πολτάβα και οι υπόλοιπες, παραδοθούν οικειοθελώς μία προς μία, χωρίς να απαιτηθούν οδομαχίες ή βομβαρδισμοί.

Αλλά τι ξέρω; Πληθαίνουν οι φήμες πως ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ετοιμάζει μια αμφίβια απόβαση στα νοτιοδυτικά κοντά στην Οδησσό προκειμένου να απελευθερώσει και να προστατεύσει τη ρωσική Υπερδνειστερία. Πληθαίνουν οι φήμες ότι μια κοινή δύναμη Ρωσο-Λευκορωσικής Ένωσης πρόκειται να απελευθερώσει την Ουκρανία από τα βορειοδυτικά. Ένα κίνημα τσιμπίδας, αποκόπτοντας όλη την Ουκρανία από τη ναζιστική Δύση, κάνοντας ολόκληρη την Ουκρανία σε ένα γιγάντιο καζάνι; Δελεαστικό, σίγουρα. Αλλά είναι μόνο εικασίες. Ποιος ξέρει εκτός από τον Πρόεδρο και το ΓΕΣ; Φυσικά, εάν η Ρωσία είχε τώρα το μυαλό να καταλάβει όλη την Ουκρανία ως αποτέλεσμα της επιθετικότητας της Δύσης, ίσως θα έπρεπε να απελευθερώσει τη Μολδαβία και τα τρία νεοναζιστικά κράτη της Βαλτικής; Αλλά και πάλι, ποιος ξέρει; Μπορεί να κάνω λάθος.

Το μέλλον της Ρωσίας

Ας αφήσουμε τους ναζιστές φαντασιωμένους στον εικονικό τους κόσμο, το βιντεοπαιχνίδι στο οποίο καταλαμβάνουν το σύμπαν, στο οποίο το Κίεβο κυβερνά τη Ρωσία και η Ταϊβάν κυβερνά την Κίνα και το Ιράν, το Αφγανιστάν και η Συρία παραδίδονται οικειοθελώς στους νεοσυντηρητικούς των ΗΠΑ, τους οποίους λατρεύουν ως φορτίο. λατρευτικοί σωτήρες. Ας στρέψουμε μάλλον την προσοχή μας στην πραγματικότητα.

Γεγονός είναι ότι μετά από 300 και πλέον χρόνια ρωσικής εμμονής με τη Δύση, σε σημείο να δημιουργεί το δικό της σύμπλεγμα κατωτερότητας, η Ρωσία είναι πλέον εντελώς απογοητευμένη από τη Δύση που λέει ψέματα, κλέφτες, πισώπλατες μαχαιριές, συκοφαντική, δόλια και προδοτική συμπεριφορά. Αυτή είναι μια εκπληκτική ανατροπή. Σημαίνει ότι οι ΗΠΑ και τα υποτελή κράτη τους στη Δυτική Ευρώπη και οι μιμητές των χιμπατζήδων αλλού θα αναγκαστούν να φάνε ένα χαστούκι και να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα, ότι δεν είναι καθόλου εξαιρετικοί, πως είναι εντελώς υπερπολιτισμένοι, ξεπερασμένοι, υπεροπλισμένοι και με εξωτερικούς πόρους από την Παγκόσμια Ανατολή, Νότο και Βορρά. Στον αποδολαριοποιημένο κόσμο η Δύση είναι απομονωμένη. Η ήττα της Δύσης στην Ουκρανία είναι απλώς το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της αλαζονικής, αδαούς, εθνοκεντρικής, αποικιοκρατούσας, θριαμβευτικής και τελείως διεφθαρμένης Δύσης των τελευταίων 500 και πλέον ετών.

Τα περιγράμματα της μελλοντικής Ρωσίας δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα. Η δυτικοποιημένη Ρωσία του Πέτρου Α, όπου οι αριστοκράτες μιλούσαν κατά προτίμηση γαλλικά ή τελευταία αγγλικά, και η σοβιετικοποιημένη Ρωσία του Λένιν και του Στάλιν, που μιλούσε με τη γλώσσα του εγγονού ενός Γερμανοεβραίου ραβίνου κατά προτίμηση και του παλιού Δυτικού Πούτιν, που μίλησε για ένταξη στη συναυλία των Δυτικών Εθνών και μάλιστα του ΝΑΤΟ, τελείωσε. Οι ψευδαισθήσεις ότι πρέπει να είμαστε σαν τη Δύση, πως η Δύση είναι το πρότυπό μας, έχουν φύγει. Η Δύση έστρεψε περιφρονητικά τη μύτη της στην πρωτόγονη και βάρβαρη Ρωσία, έτσι η Ρωσία αγκάλιασε την Κίνα και τον υπόλοιπο μη δυτικό κόσμο και της άρεσε.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, είναι ότι οι Ρώσοι θέλουν κάποια πράγματα να παραμείνουν από το παρελθόν. Το πρώτο πράγμα είναι πως δεν θέλουν προδότες ολιγάρχες/αριστοκράτες, αλλά θέλουν μια αξιοκρατική ελίτ που υπηρετεί πατριωτικά το έθνος και όχι τον εαυτό της. Θέλουν επίσης ένα δίκαιο κοινωνικό συμβόλαιο, μεγαλύτερη ισότητα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, με ένα πολιτικό σύστημα που να είναι υπόλογο και όχι διεφθαρμένο, θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη, δωρεάν παιδεία και υγειονομική περίθαλψη, αξιοπρεπείς συντάξεις, υποδομή εργασίας και λογική στέγαση.

Και θέλουν προστασία για τους Ρώσους εκτός Ρωσίας, Λευκορωσίας και Malorossija (τη Νέα Ουκρανία). Η Νέα Ρωσία είναι η μόνη χώρα που ηγείται του αγώνα για την απελευθέρωση από τον Δυτικό Ζυγό, η εξωτερική της πολιτική ηγείται της παγκόσμιας πλειοψηφίας των μη δυτικών χωρών. Τελικά, θα οδηγήσει και τη Δυτική Ευρώπη, αν και αυτό πρέπει πρώτα να απελευθερωθεί από την τυραννία των ΗΠΑ και όλες τις διαστροφές της και να υιοθετήσει μια ρεαλιστική άποψη για τον εαυτό της και τους περιορισμούς της στον πραγματικό κόσμο του σήμερα. Στη συνέχεια, θα υπάρχει μια Κοινή Ευρωπαϊκή Εστία, αλλά μια από τη Μόσχα και το Βερολίνο, που είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της Ευρασίας, όχι της Euramerica. Οι ρωσικές προφητείες λένε ότι μετά τον Πούτιν έρχεται ένας νέος Τσάρος. Θα δούμε.

17 Ιανουαρίου 2023

Σημειώσεις:

1. Πριν από μερικά χρόνια για ένα στοίχημα ένας Μολδαβός ενορίτης μου πλήρωσε στους Ρουμάνους 10 $ για ένα διαβατήριο στο όνομα του Μίκυ Μάους. Πήρε δεόντως το διαβατήριό του και κέρδισε το στοίχημά του. Τόσο απελπισμένοι ήταν οι Ρουμάνοι να διεκδικήσουν τη Μολδαβία.

2. Από την οποία καταγόταν ο Andy Warhol.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail