Μεντβέντεφ: Λιγότερα προβλήματα και πονηριές αφού το Κίεβο είπε "όχι" στην εκεχειρία

Yekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πιστεύει ότι το Κίεβο απέρριψε «το χέρι του χριστιανικού ελέους» αρνούμενο την προτεινόμενη χριστουγεννιάτικη εκεχειρία της Μόσχας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει «λιγότερο πρόβλημα και πονηριές» στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

"Ένα χέρι χριστιανικού ελέους απλώθηκε στους Ουκρανούς στη μεγάλη γιορτή. Οι ηγέτες τους το απέρριψαν. Νομίζω πως οι περισσότεροι από τους στρατιώτες μας που συμμετέχουν στο ειδική στρατιωτική επιχείρηση ανακουφίστηκαν όταν άκουσαν την άρνηση <...> να παύσουν το πυρ την ημέρα των Χριστουγέννων. Λιγότερα προβλήματα και πονηριές», έγραψε ο πολιτικός την Παρασκευή στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Μεντβέντεφ σημείωσε πως λυπάται τους ανθρώπους που στερήθηκαν την ευκαιρία να πάνε στην εκκλησία. "Αλλά τα γουρούνια δεν έχουν πίστη και έμφυτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία", σημείωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail