Φαίνεται ότι πρόκειται να μπούμε ή έχουμε ήδη μπει στο σημείο χωρίς επιστροφή στον αιώνιο πόλεμο

Δε φαίνεται να είναι καλά τα πράγματα εκεί έξω, ούτε για την Πρωτοχρονιά. Φαίνεται ότι πρόκειται να μπούμε ή έχουμε ήδη μπει στο σημείο χωρίς επιστροφή στον αιώνιο πόλεμο. Είναι περισσότεροι από ένας πόλεμοι, αν και ο μεγάλος τώρα είναι η Ουκρανία.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Λευκορωσία κατέρριψε ένα από τα drones του Κιέβου. Αναζητά μια δικαιολογία για να ρίξει στρατεύματα στην Ουκρανία. Πρόσφατα βίντεο με πολλά φορτία τρένων με τανκς, στρατιωτικά οχήματα και πολεμικό υλικό που κατευθύνονται προς τα σύνορα δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Ρώσοι έχουν ορκιστεί να αναχαιτίσουν και να εξαλείψουν τα όπλα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που τροφοδοτούν τη σύγκρουση.

Φαίνεται ότι αυτό θα διαρκέσει πολύ. Θα διαρκέσει έως ότου το η μία ή η άλλη πλευρά πιεστεί στο όριο. Ως τότε όλα τα στοιχήματα είναι εκτός λειτουργίας. Η Ρωσία υποτίθεται πως είναι στριμωγμένη σε μια γωνία, όπως τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης της πολεμικής προπαγάνδας αρέσκονται να επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά, επειδή τα αποτελεσματικά ψέματα χρειάζονται επανάληψη, όπως γνώριζαν ο Χίτλερ και ο ναζιστής προπαγανδιστής Τζόζεφ Γκέμπελς.

Εν τω μεταξύ, οι Ισραηλινοί έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να δημιουργήσουν την πιο δεξιά κυβέρνηση μέχρι σήμερα, την οποία σχημάτισε ο Bibi Netanyahu, ο άνθρωπος κάτω από ένα διαρκές σκοτεινό σύννεφο διαφθοράς. Είναι ένας συνασπισμός σιωνιστών εποίκων αποφασισμένων να προσαρτήσουν τη Δυτική Όχθη. Με άλλα λόγια, συνεχίστε να διώχνετε τους Παλαιστίνιους, δηλ. να τους καθαρίζετε εθνοτικά, να διαπράττετε Nakba, να καταστρέφετε τον πολιτισμό και την κληρονομιά και να αφανίζετε ολόκληρα χωριά, να δηλητηριάζετε πηγάδια και να μετατρέπετε εκατομμύρια σε πρόσφυγες, ένα σχέδιο που είχε εκπονηθεί και συντονιστεί πριν από δεκαετίες όπως ιδρύθηκε το 1948 το Ισραήλ σε κλεμμένη γη. Είναι η όχι και τόσο κρυφή ατζέντα των ριζοσπαστικών δεξιών σιωνιστών στο Ισραήλ. Αν ο λαός στο Ισραήλ δεν τους είχε ψηφίσει, θα κατέληγαν να κυβερνούν ούτως ή άλλως. Οι εκλογές ουσιαστικά δεν έχουν νόημα. Η σιωνιστική ατζέντα είναι πρωταρχικής σημασίας, υπερισχύει της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών. Είναι ο πυρήνας, η ίδια η βασική ιδεολογία του ισραηλινού κράτους—εξελισσόμενος γενοκτονικός ρατσισμός, εθνοκάθαρση, δολοφονίες παιδιών και δημοσιογράφων, εγκαθίδρυση μιας σιωνιστικής φυλής, επιβολή καθεστώτος δεύτερης και τρίτης κατηγορίας στους δυστυχισμένους μη Εβραίους. Τίποτα από αυτά δεν αναφέρεται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, αναγνωρίζεται ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος απαρτχάιντ όπου οι μη Εβραίοι, ειδικά οι Παλαιστίνιοι Άραβες, είναι μια μισητή και αγανακτισμένη κατώτερη τάξη. Για δεκαετίες, η USG (κυβέρνηση των ΗΠΑ) υποστήριξε την ισραηλινή αργή κίνηση (τώρα επιταχύνει με θρασύτητα) απομάκρυνση του αραβικού πληθυσμού στην Ιερουσαλήμ και τώρα στη Δυτική Όχθη, σύντομα με πλήρη προσάρτηση.

Δε θα γίνει ψηφοφορία για αυτό, όπως στην Κριμαία, το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ. Ακόμη και οι Βεδουίνοι Άραβες στην έρημο Νεγκέβ παρενοχλούνται, ξυλοκοπούνται και απειλούνται. Έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων στον κόσμο και αυτό τρομάζει τους Ντίκενς από το σιωνιστικό Ισραήλ. Είναι μια δημογραφική βόμβα που το Ισραήλ προσπαθεί απεγνωσμένα να βραχυκυκλώσει.

Η σερβική και η αλβανική φυλετική παραφροσύνη που αντηχεί από τον 13ο αιώνα απειλεί να εκραγεί, ένα άλλο επώδυνο σημείο στο κληρονομημένο μετασοβιετικό κάτω μέρος της Ευρώπης. Χάθηκε το μάθημα της αυτοκρατορικής φιλοδοξίας της Αυστροουγγαρίας και των πολεμοχαρών συνωμοτών γειτόνων της πριν από εκατό και πλέον χρόνια με τη δολοφονία ενός υψηλόβαθμου στελέχους της άρχουσας ελίτ και της συζύγου του στο Σεράγεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, στη γειτονιά του Κοσσυφοπεδίου. Είναι η γενέτειρα του πρώτου πραγματικά φρικτού, μηχανοποιημένου και βαρέως πυροβολικού πολέμου στην ιστορία, με αποτέλεσμα εκατομμύρια να σκοτωθούν σκληρά από βόμβες, σφαίρες, αέρια, έκθεση στα στοιχεία και ασθένειες.

Λίγοι ανησυχούν. Κάποιοι, ωστόσο, ανησυχούν για τον πόλεμο, για τον πυρηνικό πόλεμο. Συμφωνείται σε δημοσκοπήσεις μετά από δημοσκόπηση ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Αλλά η USG αγνοεί όλες τις εκκλήσεις, οργώνει μπροστά και υπαγορεύει ακόμη τις διαπραγματεύσεις. Καμία ειρηνευτική συμφωνία. Ο Ζελένσκι πρέπει να αποφασίσει εάν πρόκειται να γίνουν διαπραγματεύσεις, ανακοινώνει έτσι ο Άντονι Μπλίνκεν ή ο Μπάιντεν. Με την ίδια ανάσα, λέει στον κόσμο πως η ιδέα εδώ είναι να «αποδυναμωθεί» η Ρωσία. Ως παράδειγμα για το πώς λειτουργεί αυτό, λάβετε υπόψη το Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη. Όχι τόσο κατάκτηση όσο να γίνει ερείπια και νεκροταφείο. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές.

Η παραληρηματική πεποίθηση κυριαρχεί, υποκινούμενη από πράγματα κατασκευασμένα από τα μέσα προπαγάνδας. Η Ουκρανία κερδίζει. Η Ρωσία θα φτάσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων λυγισμένη, ταπεινωμένη, παραδομένη στον παγκόσμιο ηγεμόνα ανώτατο, την USG, μια μυϊκή μηχανή για την οικονομική και διεθνική εταιρική ελίτ, που τώρα προσποιείται ότι είναι ξύπνια, μια ακόμη εύστοχη ανειλικρίνεια δημοσίων σχέσεων με προβλέψιμη αρνητική συνέπεια. Ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει εγκλήματα πολέμου και ίσως πεθάνει στη φυλακή όπως ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς (υποτίθεται ότι ήταν δηλητήριο). Είναι απόλυτη ανοησία, η χειρότερη προπαγάνδα.

Βόρεια Κορέα, Νότια Κορέα. Drone που διασχίζουν τα σύνορα. Η Νότια Κορέα θα ρίξει 440 εκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Βόρειας Κορέας να εισέλθουν στον εναέριο χώρο της. Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γιόλ διέταξε στρατιωτικές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια της έκτης διευρυμένης ολομέλειας της 8ης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας δεσμεύτηκε να στρατιωτικοποιήσει περαιτέρω την απομονωμένη κομμουνιστική χώρα. Υποσχέθηκε επίσης να λάβει «τολμηρά στρατιωτικά βήματα» κατά της Ιαπωνίας, χαρακτηρίζοντας την στρατιωτική της συσσώρευση με εκείνη της Αυτοκρατορικής Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Α, ναι, για να μην ξεχάσω. Ιράν. Είναι να βομβαρδιστεί. Περισσότερο από ποτέ. Το Ισραήλ είναι έτοιμο, ανυπόμονο. Η USG και το Ισραήλ διεξήγαγαν πολεμικές ασκήσεις, μια άσκηση για το JDAM να βγει η πίσσα από το Ιράν και να σκοτωθούν ανείπωτες χιλιάδες, πιθανώς ακόμη και να δημιουργηθεί μια γειτονιά ή μια παγκόσμια πυρηνική καταστροφή καθώς αντιδραστήρες και εγκαταστάσεις εμπλουτισμού εκτινάσσονται στα ύψη.

Αν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν επιδείξει κάτι, αυτό είναι ότι όχι μόνο εισβάλλετε σε μια χώρα, νικάτε τον στρατό της και σκοτώνετε τους ηγέτες της, καταστρέφετε επίσης τις υποδομές της, επιβάλλετε κυρώσεις και υποσιτίζετε τον λαό της. Η διαδικασία είναι βιβλική και μεσαιωνική. Λαμβάνει επείγουσα ανάγκη από τη συνεχή διαβεβαίωση ότι ο Πούτιν πρόκειται να πυροβολήσει τον κόσμο.

Λέγεται πως το Ιράν έχει πυρηνικά. Μόνο που δεν έχει. Οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν δηλώσει ξανά και ξανά. Το Ιράν δεν έχει κατασκευάσει βόμβα, δεν σχεδιάζει να κατασκευάσει βόμβα και έχει πει πως πιστεύει ότι οι ατομικές βόμβες είναι άθρησκες τερατουργίες. Ακόμα κι αν αυτό είναι ψέμα, το Ιράν δεν έχει λογικό λόγο να πλήξει πυρηνικά το Ισραήλ, γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα μετατρεπόταν σε ραδιενεργό χώρο στάθμευσης από τις συνδυασμένες δυνάμεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ και πιθανώς του ΝΑΤΟ.

Το Ιράν χρειάζεται μια βόμβα. Οι πυρηνικές βόμβες αλλάζουν το παιχνίδι. Ενημερώνουν δραματικά τους αντιπάλους για την επιθυμία να μείνουν μόνοι, απαλλαγμένοι από το νεοφιλελεύθερο εφιάλτη.

Το Ιράν περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από ένα πυρηνικό USG. Από τον Βορρά, από το Ισραήλ με πυρηνικά όπλα, αν και το Ισραήλ λέει ψέματα για τα πυρηνικά του. Λίγοι αναφέρουν τις ισραηλινές πυρηνικές εγκαταστάσεις στην έρημο Νεγκέβ (Ντιμόνα). Δεν μπορεί να αποκλειστεί όταν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν, όπως υπόσχεται συνεχώς και δυνατά, το Ιράν με τη σειρά του να στοχεύσει τα αδήλωτα πυρηνικά του Ισραήλ.

Η επιλογή Samson του Ισραήλ είναι να πυροβολήσει τους πάντες παντού. Απορρίπτεται ως θεωρία συνωμοσίας.

Το Ιράν είναι ο κακός. Η ίδια η ύπαρξή του απειλεί τον καθορισμένο ηγεμόνα-πελάτη της Μέσης Ανατολής, το μικροσκοπικό Ισραήλ του απαρτχάιντ. Αρνήθηκε να υποταχθεί στο νεοφιλελεύθερο τζιχαντιστή.

Όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να εξαλειφθούν. Αυτός είναι ο κανόνας από τις ενωμένες νεοφιλελεύθερες και νεοσυντηρητικές φατρίες. Σκοτώστε τον ανταγωνισμό εάν δεν ανταποκριθούν κατάλληλα σε δωροδοκίες και απειλές. Θα χυθεί αίμα. Εγγυημένα.

Προηγούνται σαθρές, επινοημένες κατηγορίες. Όπλα Μαζικής Καταστροφής. Παράλογοι και αποκαλυπτικοί μουλάδες με φαγούρα για πυρηνική επίθεση στο Ισραήλ. Κακομεταχείριση μειονοτήτων. Τα μωρά πετάχτηκαν από θερμοκοιτίδες. Το ίδιο έκαναν και οι Ούννοι. Οι Σέρβοι σκοτώνουν τις γιαγιάδες των Αλβανών. Οι Ρώσοι βιάζουν, δολοφονούν και απομακρύνουν με τη βία τους Ουκρανούς συναδέλφους τους. Επανειλημμένες και διαδοχικές παραβιάσεις των Συμβάσεων της Γενεύης. Μην πειράζεις τις παραβιάσεις μας, πιο πολλές από όλες τις άλλες. Το απαραίτητο έθνος παίρνει δωρεάν πάσο. Χρησιμοποιεί τον φόνο όταν και όπου θέλει, όπως ακριβώς ο ψυχοπαθής κατά συρροή δολοφόνος.

Η Τουρκία και οι Κούρδοι μοιράζονται φυλετική εχθρότητα. Η Τουρκία θέλει να εισβάλει στη Συρία. Ξεφορτωθείτε τους Κούρδους αυτονομιστές μια για πάντα. Εν τω μεταξύ, η Τουρκία και η Κύπρος φουντώνουν παλιά hotspot και δημιουργούν νέα. Κυρίως γύρω από την εξερεύνηση αερίου.

Πόλεμος τριγύρω, πιο επικίνδυνος από τον παλιό Ψυχρό Πόλεμο.

Όλα θα ξεχυθούν στο νέο έτος. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε μέσα στη χρονιά χωρίς μια σοβαρή κλιμάκωση στην Ουκρανία, ή στα στενά της Ταϊβάν ή στην Ταϊβάν, την οποία έχουμε υποσχεθεί να υπερασπιστούμε, δεν πειράζει που η USG δεν έχει συμφέροντα εθνικής ασφάλειας εκεί ή στη Συρία , Σομαλία, Ιράκ, Λιβύη, Λίβανο, Ουκρανία, σχεδόν οπουδήποτε έχει τοποθετήσει στρατιώτες και μηχανές θανάτου.

Το 2023 θα είναι ακόμη μια χρονιά στον αγώνα Forever War του απαραίτητου έθνους. Για πάντα γιατί πάντα θα υπάρχει αντίσταση στο νεοφιλελεύθερο εφιάλτη. Μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει πως αυτή η αντίσταση, και η απάντηση σε αυτήν, δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση όλης της ζωής στον πλανήτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail