Ουκρανία: Νικηφόρος αγώνας ενάντια στους απλούς Ευρωπαίους

Έχοντας ολοκληρώσει μια περιληπτική περιήγηση στον αγώνα που διεξήχθη σε όλη την Ήπειρο από την Ουκρανία, αυτός ο δημοσιογράφος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το καθεστώς Zelensky είναι αναμφισβήτητα νικηφόρο στον Πόλεμό του κατά των απλών Ευρωπαίων.

Guy Somerset - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Παρακάτω είναι απλώς ένας μικρός αριθμός των τρόπων με τους οποίους ο Ζελένσκι και οι κοόρτες του συνθλίβουν τις ζωές καθώς και τα πνεύματα των κοινών ανδρών και γυναικών που είχαν το θράσος να αντιταχθούν στη Σιδηρή Θέλησή του.

Στην Αγγλία…Όχι Χριστούγεννα για σένα, Bloke!

Ένα από τα πιο οδυνηρά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο ο Ζελένσκι επηρεάζει τις ζωές των απλών Ευρωπαίων είναι η ιστορία μιας Αγγλίδας θεραπεύτριας που εργάζεται με πλήρες ωράριο, αλλά η οποία πρέπει ακόμα να ζει στο αυτοκίνητό της.

Προσπάθησε να αντέξει οικονομικά ένα «κοινό διαμέρισμα» με αρκετούς άλλους συγκάτοικους, αλλά ακόμη και κάτω από αυτή την απίστευτη συγκυρία δεν μπόρεσε να βρει τα κεφάλαια που απαιτούνταν για να εξασφαλίσει μια θέση στην περιοχή της.

Μένει λοιπόν σε ένα βαν. Σαν να μην αρκεί, εδώ είναι μια άλλη ιστορία μιας γυναίκας «ευγνώμων» που ζει σε ένα βαν. Τουλάχιστον ένας καγκελάριος ισχυρίστηκε ότι όσοι ζουν με πάνω από 50.000 δολάρια θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας.

Γιατί; Επειδή η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σπατάλησε πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία.

Στη Γερμανία…Χωρίς διακοπές για σένα, Χουν!

Λόγω της δολιοφθοράς του αγωγού Nordstream και των διαφόρων «κυρώσεων» στις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου, εκατομμύρια Γερμανοί δε θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη θέρμανση φέτος. Φυσικά αυτό θα επηρεάσει δυσανάλογα τα κατώτερα και μεσαία στρώματα.

Το ήμισυ ολόκληρης της χώρας έχει αναφέρει ότι μειώνει την κατανάλωση βασικών αγορών. Πολλοί ψωνίζουν σε τράπεζες τροφίμων όπου αγοράζουν παρωχημένα ή ληγμένα προϊόντα.

Μεγάλο μέρος της χώρας υποφέρει από πληθωρισμό σχεδόν 8%, που είναι ο χειρότερος από τη δεκαετία του 1990 και απειλεί να γίνει πιο τρομερός.

Γιατί; Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση της Γερμανίας έχει κλέψει πάνω από 2,45 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία.

Στη Γαλλία…Καμία γιορτή για σένα, Froggie!

Πρόσφατα ήρθε η είδηση ​​από το Παρίσι πως η Γαλλία θα διεξάγει πόλεμο στους πραγματικούς εχθρούς της ευημερίας…τους ανέργους. Ο Πρόεδρός της ανακοίνωσε από τα Ηλύσια όσοι αναζητούν εργασία θα δικαιούνται στο εξής 25% λιγότερα επιδόματα από ό,τι στο παρελθόν.

Ο πληθωρισμός για τις πληβιακές μάζες είναι περίπου 7% που είναι καλύτερο από ό,τι για κάποιους, αλλά όχι όταν τα επιτόκια των αποταμιεύσεων είναι περίπου 2% για πολλούς.

Επί του παρόντος υπάρχουν ελλείψεις ενέργειας, παρά το γεγονός πως οι πολιτικοί παρέχουν άμεση οικονομική υποστήριξη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ακόμα κι έτσι, τα κοινά παράπονα των πραγματικών Γάλλων περιλαμβάνουν «να σκέφτομαι συνεχώς το τραπεζικό μου υπόλοιπο», να διατηρώ την ενέργεια απενεργοποιημένη και να μη γεμίζω ποτέ εντελώς το ρεζερβουάρ βενζίνης του αυτοκινήτου. Σε μια περίπτωση, μια γυναίκα περιγράφει πως βλέπει μια αγροτική βοηθό υγειονομικής περίθαλψης να ξεσπά σε κλάματα ενώ τροφοδοτεί με καύσιμα το όχημά της.

Γιατί; Οι πλουτοκράτες που ελέγχουν την κυβέρνηση της Γαλλίας έχουν κλέψει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία. Ενώ ο Μακρόν έχει κάνει σκληρές δηλώσεις σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τον τερματισμό της σύγκρουσης, την περασμένη εβδομάδα δεσμεύτηκε να στείλει ακόμη περισσότερους πυραύλους για να αυξήσει τις μάχες.

Στην Ιταλία…No Vino for You, Valentino!

Η χώρα της Ιταλίας έχει δεχθεί περισσότερους από 170.000 Ουκρανούς αμάχους κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, επομένως δεν είναι καθόλου συμπονετικοί. Ταυτόχρονα, λιγότερο από το 40% των Ιταλών υποστηρίζει κυβερνητικές ενέργειες που δίνουν όπλα στην Ουκρανία σε έναν πόλεμο χωρίς συνέπειες για τους ίδιους.

Επιπλέον, η χρεοκοπία εξαπλώνεται σε ολόκληρο το έθνος. Ο πληθωρισμός είναι σχεδόν 12% στη χώρα. Είναι σημαντικό ότι πάνω από το 60% των Ιταλών ζουν με λιγότερα από 2.000 $ το μήνα, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυξήσεις.

Γιατί; Οι απορριπτικοί πολιτικοί στην κυβέρνηση της Ιταλίας έχουν ανακατευθύνει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την Ουκρανία. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο έκτο πακέτο βοήθειας για αυτούς φέτος.

Στη Μολδαβία…Κανένα γάλα για σένα, σύντροφε!

Από όλους τους τρόπους με τους οποίους ο Ζελένσκι έχει διεκδικήσει το Θεϊκό του Δικαίωμα να καταστρέφει τις ζωές ανθρώπων που δε θέλουν καμία σχέση με την πολεμική του δράση, ίσως ο πιο αξιοθρήνητος είναι στη Μολδαβία.

Εδώ οι δυσκολίες ξεπέρασαν την έλλειψη χαράς τα Χριστούγεννα, πέρα ​​από την απλή άρνηση του δικαιώματος των πολιτών να παραμείνουν ζεστοί και πέρα ​​από τον φόβο ότι δε θα έχουν δουλειά, ήρθε η Πρωτοχρονιά.

Αντιθέτως! Σε αυτή τη χώρα των αξιοπρεπών σκληρά εργαζόμενων ατόμων, ο Ζελένσκι έχει φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Πώς, μπορείτε να ρωτήσετε; Με την αύξηση του πληθωρισμού σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι κάτοικοί της δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ούτε το γάλα.

Καλά διαβάσατε, πιστοί οπαδοί… Ο Ζελένσκι έχει τόσο μεγάλη πρόθεση να φτωχοποιήσει τους λαούς της Μολδαβίας που τους έχει αφαιρέσει την ικανότητα να αντέξουν οικονομικά τα πιο βασικά είδη ύπαρξης.

Ενώ οι διεφθαρμένοι μαχητές στο Κίεβο φρυγανίζουν με σαμπάνια την τελευταία τους απάτη δισεκατομμυρίων από το εξωτερικό αυτά τα Χριστούγεννα, ικετεύω τους αναγνώστες να σκεφτούν τον απλό Μολδαβό που του αρνούνται το γάλα.

Γιατί; Η άστοχη κυβέρνηση της Μολδαβίας, του πιο φτωχού έθνους στην Ευρώπη, έχει ξοδέψει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία.

Ευρωπαϊκά δάκρυα… Για τι;

Για τον Ζελένσκι, στην Ιερή Αιτία της άρνησης στους Ρώσους στην Ουκρανία να μιλούν τη δική τους γλώσσα.

Α, και επίσης η δηλωμένη ελευθερία του να στρέφει τα πυρηνικά όπλα στη Μόσχα.

Πιθανόν επίσης να πληρώσει για τις πολυτελείς ιδιοκτησίες του εκατομμυρίων δολαρίων στην Ευρώπη.

Ένδοξα πράγματα που θα έρθουν

Τέλος, θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον Ζελένσκι και τους Ήρωές του για μια επιτυχημένη Εκστρατεία Μιζέριας που έφερε σε μια ολόκληρη ήπειρο.

Αντί να επιτρέψει σε έναν πολύ μικρό θύλακα ομοεθνοτικών να ενωθεί με την πατρίδα τους με ειρηνικό τρόπο – κάτι που δε θα ενοχλούσε κανέναν και δε θα έβλαπτε την Ουκρανία με κανέναν απολύτως τρόπο – το καθεστώς Zelensky έχει σπαταλήσει εκατομμύρια ζωές.

Ο Ζελένσκι το έκανε απελευθερώνοντας δισεκατομμύρια δολάρια, ίσως και τρισεκατομμύρια σε πραγματικούς όρους, από τις τσέπες όλων στον πλανήτη.

Κάθε νοσοκόμα, οδηγός λεωφορείου, χειριστής τρένου, δάσκαλος σχολείου, ανθρακωρύχος, ναυτιλιακός υπάλληλος, καταστηματάρχης και μεροκάματο… ξέρετε, όλα τα πραγματικά πλούσια άτομα στην κοινωνία… πληρώνουν το τίμημα της συμμετοχής τους σε έναν αγώνα στον οποίο δε διακυβεύεται κανένα από τα εθνικά τους συμφέροντα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε για όλους μας όταν παγώνουμε στα κουβάρια μας ή για κάποιους στα αυτοκίνητά τους, καθώς το στομάχι μας γκρινιάζει και οι ανησυχίες μας διογκώνονται, πως όλα αυτά έγιναν για να καταποιήσουν τους Ρωσόφωνους στο Ντονμπάς και να κατευθύνουν τα Πυρηνικά Όπλα στο Μόσχα.

Χαίρε Ζελένσκι – Απελευθερωτής της Ευτυχίας για Πλήθος Ευρωπαίων!

* Ο Γκάι Σόμερσετ γράφει από κάπου στην Αμερική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail