Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί για ληστείες στο κέντρο της Αθήνας

  1. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες στις 5-1-2023, στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., πέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος, για ληστείας σε βάρος 18χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες, προσέγγισαν τον 18χρονο και με λεκτική απειλή ότι φέρουν αιχμηρό αντικείμενο, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

  1. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 5-1-2023, στην περιοχή του Μεταξουργείου, από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 46, 35 και 25 ετών, για απόπειρα ληστείας σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες, προσέγγισαν τον 35χρονο και με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Για τα ανωτέρω περιστατικά επιλήφθηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και οι συλληφθέντες στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail