Εξέγερση στην Κίνα: Εικόνες από το μέλλον μας, που οραματίζονται οι «γκουρού» της Νέας Τάξης

Η «γραμμή Νταβός» που ακολουθούν πιστά οι ηγέτες της Δύσης, οδηγεί κατευθείαν στην δυστοπική κόλαση που βλέπουμε στην καταστολή των εξεγέρσεων στην Κίνα

Από: sportime.gr / Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Εξεγέρσεις – Κίνα: Όποιος παρατηρεί με σύνεση τα τρέχοντα θέματα των παγκόσμιων εξελίξεων δεν μπορεί παρά να συμπεράνει πως οι ανατριχιαστικές σκηνές του υγειονομικού πογκρόμ που υφίστανται οι πολίτες της Κίνας, είναι εικόνες από το μέλλον. Ένας προάγγελος της πραγματικότητας που ευαγγελίζεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό ως συνομωσιολογία, εφόσον ο μεγαλύτερος διεθνιστής «influencer» που προσκυνείται από όλες σχεδόν τις δυτικές κυβερνήσεις, ο Κλάους Σβαμπ, δήλωσε ξεκάθαρα πως πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε συστημικό μετασχηματισμό του κόσμου και πως το κυβερνητικό σύστημα της Κίνας είναι πρότυπο για τις υπόλοιπες χώρες.

Ένα άλλο «πνευματικό παιδί» του Σβαμπ που πρωταγωνίστησε στην καθιέρωση της υγειονομικής απολυταρχίας στον καιρό του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, σε παλαιότερη δήλωση του έχει εκφράσει πως θαυμάζει την δικτατορία της Κίνας (είχε χρησιμοποιήσει επακριβώς την λέξη «δικτατορία») για την «ευελιξία» της να μπορεί να ανατρέψει την οικονομία της πολύ εύκολα και να στραφεί στην «πράσινη» ανάπτυξη, από έναν κυβερνήτη που «μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».
Υγειονομικός ρατσισμός – Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Εδώ και καιρό είναι πρόδηλο στις πολιτικές που ακολουθούν οι δυτικές κυβερνήσεις, πως επιβάλλουν σταδιακά μια «κινεζοποίηση» των κρατών, η οποία επεκτείνεται σε πολλούς τομείς. Όπως και στις αρχές του 20ου αιώνα, έτσι και σήμερα έχουμε μια ραγδαία εκβιομηχάνιση και αστικοποίηση που συνοδεύεται με την γεωμετρική αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι συνθήκες φτωχοποίησης και εκτεταμένης εγκληματικότητας που επικράτησαν στη ηττημένη από τον Α’ Παγκόσμιο Γερμανία, μαζί με την ραγδαία εξάπλωση μεταδοτικών ασθενειών (φυματίωση, σύφιλη κ.α.) δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για την άνθηση του υγειονομικού ρατσισμού που συμπορεύτηκε με τον φυλετικό ρατσισμό, ο οποίος σαν δηλητήριο εισχώρησε στη νοοτροπία των Γερμανών.

Στις μέρες μας, βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται με τους ίδιους ακριβώς παράγοντες, άλλα σε παγκόσμια κλίμακα. Οι λαοί φτωχοποιούνται μέσω μιας τεχνητής ενεργειακής κρίσης, τα φαινόμενα εγκληματικότητας εντείνονται και μια επιστημονικοφανής φρενίτιδα σημαίνει συνεχώς «κόκκινο συναγερμό» για πανδημίες, φυσικές ή τεχνητές. Το δηλητήριο του υγειονομικού ρατσισμού μπολιάστηκε στις κοινωνίες και ο διχασμός που προκάλεσε, δημιούργησε γόνιμο έδαφος για την επιβολή ελέγχου από τις εξουσιαστικές «ελίτ».

Το πνεύμα του ναζισμού είναι ακόμη ολοζώντανο στην εποχή μας και απλά κρύφτηκε πίσω από γραβάτες, κουστούμια, επιστημονικές «αυθεντίες», δεξαμενές σκέψης και διακρατικούς οργανισμούς. Όπως και στην Γερμανία των ναζί, έτσι και στους θιασώτες του «Great Reset» ο επεκτατισμός των «δυνατών» και η αιχμαλωσία της ελευθερίας ξεκίνησε να λειτουργεί πρώτα εντός συνόρων και στην συνέχεια μεταφέρεται εκτός.

Σε σχέση με τις αρχές του 20ου αιώνα, τα μέσα επιβολής ελέγχου που διαθέτουν οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές στις μέρες μας, είναι ασυγκρίτως ανώτερα και αποτελεσματικότερα. Προβάλλοντας το τρίπτυχο «υγεία – περιβάλλον – ασφάλεια» οι επίδοξοι δικτατορίσκοι του πλανήτη, χρησιμοποιούν την τεχνολογία και την (χειραγωγημένη) επιστήμη για να επιβάλλουν την υγειονομική, ψηφιακή και «οικολογική» δικτατορία τους.
Η Κίνα στα χνάρια των Ναζί

Σε αυτήν την προσπάθεια για επικράτηση ενός πολυεπίπεδου φασισμού, η Κίνα είναι πράγματι κάμποσα χρόνια «μπροστά» από την Δύση. Είναι εικόνα από ένα υποψήφιο «αύριο» για τις κοινωνίες μας. Δεν αποτελεί καμία έκπληξη που ο Σβαμπ την θεωρεί χώρα «μοντέλο». Η Κίνα είναι ιδανική χώρα για ένα μαζικό πείραμα της Νέας Τάξης λόγω του πολιτεύματος της, λόγω της ανεκτικής της κουλτούρας, λόγω της τεχνολογικής της ακμής και λόγω ενός υπερπληθυσμού που έχει «ρομποτοποιηθεί» για δεκαετίες και έχει απωλέσει κατά πολύ την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Η πολιτική μηδενικής ανοχής κρουσμάτων που ακολουθεί η Κίνα είναι μια εντελώς παράλογη προσέγγιση που δεν έχει καμία σχέση με την φύση της επιδημιολογίας και της δομής μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Από την άλλη, η μηδενική ανοχή κρουσμάτων έχει απόλυτη σχέση με την ευγονική και τις φρικιαστικές πρακτικές που εφάρμοσαν οι Ναζί. Η προσπάθεια βίαιου περιορισμού και εξάλειψης κάθε «άρρωστου» κομματιού της κοινωνίας είναι ό,τι πιο διεστραμμένο μπορεί να γεννήσει ανθρώπινος νους και η ανθρωπότητα έχει πικρή εμπειρία από τα εγκλήματα στα οποία οδηγεί αυτό το σκεπτικό.

Στη ναζιστική Γερμανία, η λεγόμενη «φυλετική υγιεινή» είχε την απόλυτη προτεραιότητα έναντι της ατομικής υγειονομικής περίθαλψης και για να επιβληθεί ως θέσφατο στους πληθυσμούς, χρησιμοποιήθηκε η ψευδο – αυθεντία μιας χειραγωγούμενης επιστήμης που συνεχώς παρουσίαζε μελέτες οι οποίες επιβεβαίωναν το ρατσιστικό αφήγημα. Μας θυμίζουν κάτι αυτά;

Η μαζική εκκαθάριση κάθε «βιολογικής απειλής», ήταν η πολιτική πεποίθηση που γέννησε το Άουσβιτς, το Νταχάου και την μαζική εξόντωση των ΑμεΑ και των ψυχικά ασθενών Γερμανών (πρόγραμμα ευθανασίας T-4), στο όνομα της διατήρησης της φυλετικής καθαρότητας του γερμανικού έθνους. Σε μια παρόμοια ατραπό οδηγείται και η Κίνα.

Ενώ αρκετές χώρες χρησιμοποίησαν την δοκιμασία της πανδημίας ως αφορμή για να αυξήσουν την διαθεσιμότητα τους σε ΜΕΘ, η Κίνα επένδυσε κυρίως στον έλεγχο και την καταστολή, αφού πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι σε 100.000 ασθενείς της Κίνας αντιστοιχούν μόλις πέντε κλίνες ΜΕΘ.

Στην υγειονομική χούντα που εφαρμόζει η «κόκκινη» καπιταλιστική κυβέρνηση της Κίνας, βλέπουμε να επιβάλλουν την «υγειονομική τάξη» τα τάγματα εφόδου με τις λευκές φόρμες προστασίας «Ηazmat», που παρατάσσονται και δρουν ως υγειονομικά στρατεύματα καταστολής. Οι πρακτικές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση των εξεγερμένων άλλα και του συνόλου του κινεζικού πληθυσμού, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της ιδεολογίας «φυλετικής υγιεινής» που εφάρμοσαν οι Ναζί στους συνανθρώπους τους.
Εικόνες φρίκης που δεν απέχουν πολύ από την ΕΕ

Οι εικόνες από το μέλλον που καταφθάνουν από την Κίνα, δείχνουν σε τι κόλαση επιθυμούν να μας βυθίσουν οι χιτλερίσκοι της Νέας Εποχής. Φρικτές εικόνες που δεν χωρά ο νους.

Είδαμε να βγαίνουν στρατιωτικά άρματα μάχης στους δρόμους, είδαμε να στήνονται οδοφράγματα και να δημιουργούνται γκέτο, είδαμε δυνάμεις καταστολής να κλειδώνουν κατοίκους στα σπίτια τους, είδαμε γυναίκες να γεννούν στον δρόμο γιατί δεν είχαν κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, είδαμε να διοχετεύονται «sex bots» στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να μην μπορεί ο διαμαρτυρόμενος κόσμος να συνεννοηθεί διαδικτυακά (τρανή απόδειξη πως η πορνογραφία χρησιμοποιείται σκόπιμα για να αποβλακώνει τα πλήθη), είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν ή να πεθαίνουν από πυρκαγιές λόγω των συνθηκών εγκλεισμού.

Πέρα από τον θαυμασμό που έχει η Δυτική «ελίτ» για τις φασιστικές κτηνωδίες της Κίνας, μην ξεχνούμε πως υπάρχουν Έλληνες επιστήμονες και δημοσιογράφοι που τον καιρό της πανδημίας φώναζαν «βάστα Κίνα» ή που εξέφραζαν πως «τα μέτρα είναι σκληρά άλλα αναγκαία» και πως «οι κινέζοι δεν τυραννούν τους πολίτες τους, άλλα τους προφυλάσσουν». Ας μην πάμε μακριά λοιπόν.

Ο υγειονομικός ρατσισμός είναι εξαιρετικά διαδεδομένος στην χώρα μας και δεν εκφράστηκε «εξ’ ανάγκης», όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Ακόμα και σήμερα που η πανδημία αποτελεί παρελθόν, ο υγειονομικός ρατσισμός συνεχίζει να υφίσταται σε πολιτικές της κυβέρνησης, σε διαμορφωτές της κοινής γνώμης άλλα και σε μερίδα κόσμου που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Η (συγκεκριμένη) πανδημία μπορεί να τελείωσε, άλλα ο εκφασισμός των δημοκρατιών προχωρά κανονικά. Αυτός άλλωστε είναι ο «συστημικός μετασχηματισμός» για τον οποίο μιλάει ο Κλάους Σβαμπ.

Και αν τα κράτη της Ευρώπης (και ιδιαίτερα η Ελλάδα) με έναν ιό πολύ χαμηλής θνητότητας, υιοθέτησαν τα πιο αυταρχικά μέτρα της μεταπολεμικής ιστορίας τους, φρικιά ο νους στο τι μπορεί να γίνει ενόψει μιας σοβαρής απειλής της υγείας…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail