Συνελήφθη φυγόποινος που τσέπωνε τις εισπράξεις εταιρείας πειράζοντας τα νούμερα

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 12-12-2022 στην Αρτέμιδα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών και μετά από επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών για απάτη κατ΄ εξακολούθηση άνω των -120.000- ευρώ.

Ειδικότερα, ο 51χρονος, εργαζόμενος ως υπεύθυνος υποκαταστήματος αλυσίδας εμπορικής εταιρείας, εξαπατούσε το νόμιμο εκπρόσωπο αυτής, παρουσιάζοντας εισπράξεις μικρότερες από τις πραγματικές, επεμβαίνοντας παράλληλα και στα ηλεκτρονικά δεδομένα της εταιρείας για την αποφυγή αποκάλυψής του.

Στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης, ο διωκόμενος αποκόμισε συνολικά παράνομο περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -240.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail