Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτύπησαν βάση ξένων μισθοφόρων στο Ντόνετσκ

Freepen.gr - "Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν μια βάση ξένων μισθοφόρων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ", δήλωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Μια προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων χτυπήθηκε κοντά στο Krasny Liman στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ», διευκρίνισε.

"Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να προελαύνουν προς την κατεύθυνση του Ντονέτσκ, παίρνοντας στρατηγικές θέσεις. Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν μάταια να αντεπιτεθούν στις ρωσικές δυνάμεις κοντά στο Bakhmutskoye και το Opytnoe στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ. Μονάδες πυροβολικού και ομάδες επίθεσης σταμάτησαν τις εχθρικές δυνάμεις και τις διασκόρπισαν", σημείωσε ο Konashenkov, προσθέτοντας πως πάνω από 30 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά οχήματα είχαν καταστραφεί.

«Έως και 35 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού καταστράφηκαν ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων των ρωσικών δυνάμεων και των επιθέσεων πυροβολικού νότια του Ντόνετσκ», είπε ο Konashenkov.

Ο Konashenkov πρόσθεσε ότι δύο ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εξοντώθηκαν κοντά στους οικισμούς Novomayorskoye και Shevchenko.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail