Δόμνα Μιχαηλίδου: Ανώνυμες καταγγελίες, αλλά «επώνυμες συκοφαντίες» για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το χαρτοφυλάκιο που έχει η Δόμνα Μιχαηλίδου θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως περιλαμβάνει την επικοινωνιακή βλάβη στο Χαμόγελο του παιδιού. Μετά τα στοιχεία για το οικονομικό σκέλος για τα οποία δεν ενημερώθηκε, σειρά έχουν η ανώνυμες καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά.

Από: sportime.gr - Γεράσιμος Μανωλίδης

Η Υφυπουργός εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στην ημερήσια ατζέντα της το Χαμόγελο του Παιδιού. Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι στην ίδια γραμμή με αυτή του Πρωθυπουργού, ο οποίος ενώ φαίνεται να υπάρχουν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον πάτερ Αντώνιο σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε «στα οικονομικά».

Τα πλεονάσματα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελβετία αποτελούσαν ένα πολύ βολικό «πάτημα» για επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, αλλά οι απαντήσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού απέδειξαν πως ο συγκεκριμένος καπνός ήταν τεχνητός και ουδεμία φωτιά περί του θέματος υπάρχει.

Είναι αδιανόητο για την Κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο γενικότερα να υπάρχουν οργανισμοί που έχουν «πλεονάσματα» και είναι προετοιμασμένοι για τις ανάγκες που θα προκύψουν. Διότι, το σύνηθες, αυτό που έχουν δημιουργήσει και είναι εξοικειωμένοι να βλέπουν στα ισοζύγια των κομμάτων τους είναι ανεξόφλητα δάνεια προς τράπεζες και χρέη.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συνέχεια της όλης ιστορίας που άνοιξε από το ΒΗΜΑ έκανε αναφορά για ανώνυμη καταγγελία που έχει φτάσει στα χέρια της και αφορά κακοποιητική συμπεριφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού. Απλό έναυσμα για να συνεχίσει να ρίχνει τα βέλη της προς τον Κώστα Γιαννόπουλο, για τον οποίο αφήνει αιχμές για… πολυτελή διαβίωση και άλλα παρόμοια. Η ανώνυμη καταγγελία δεν πρέπει να γίνει όπλο για να μιλάει η Υφυπουργός με λόγια του αέρα, θα πρέπει αν διερευνηθεί αν όντως υπάρχει εργαζόμενος που δεν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε. Αλλά είπαμε. Δεν είναι τα παιδιά το θέμα, τα οικονομικά είναι…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail