Απόστρατος συνταγματάρχης των ΗΠΑ προτείνει ο Ζελένσκι να καταφύγει στην Πολωνία

Freepen.gr - Ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ δήλωσε στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν πρέπει να ελπίζει πως θα κερδίσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, τα ρωσικά στρατεύματα δεν αφήνουν καμία ευκαιρία για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας που έχουν υποστεί απώλειες και αντιμετωπίζουν έλλειψη καυσίμων και πυρομαχικών.

Σύντομα, το Κίεβο μπορεί να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει κανένας να πολεμήσει, παραδέχτηκε ο McGregor.

Το μόνο πράγμα στο οποίο μπορεί να υπολογίζει ο Ζελένσκι είναι μια απόδραση στην Πολωνία, πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν για απροθυμία να πει την αλήθεια για την κατάσταση των πραγμάτων στην ουκρανική σύγκρουση. Κατά τη γνώμη του, η μοιραία αποδυνάμωση της Μόσχας, στην οποία βασιζόταν η Ουάσιγκτον, αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο της πραγματικότητας, στην οποία η Ρωσία είχε καταφέρει να οικοδομήσει την στρατιωτική της δύναμη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail