Μόσχα: Υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και φαρμακευτικές επιβλέπουν στρατιωτικές βιολογικές μελέτες στην Ουκρανία

Freepen.gr -  Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει το έγγραφο με τα ονόματα όλων των βασικών Αμερικανών αξιωματούχων που επιβλέπουν το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα της Ουκρανίας, δήλωσε το Σάββατο ο Αρχηγός της Ρωσικής Δύναμης Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας, αντιστράτηγος Igor Kirillov, μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

«Μεταξύ αυτών είναι ο πρώην διευθυντής του DTRA [Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών] Kenneth Myers, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του venture fund In-Q-Tel που ελέγχεται από τη CIA, Tara O'Toole, ο πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ Thomas Frieden , ο πρώην Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Φράνσις Κόλινς, ο πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Μνήμης Battelle Τζέφρι Γουάντσγουορθ, ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Pfizer και πρόεδρος του παγκόσμιου τμήματος έρευνας, ανάπτυξης και ιατρικής της εταιρείας και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι», δήλωσε ο Kirillov.

Αυτά τα δεδομένα περιέχονται στη διευρυμένη έκθεση της DTRA για τη δραστηριότητα στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος της άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail