Η εφοπλιστική οικογένεια Ερντογάν συγκεντρώνει τον στόλο δεξαμενοπλοίων της

Η ανώνυμη εταιρεία Διαχείριση Δεξαμενόπλοιων Τούζλα [Tuzla Tanker İşletmeciliği Anonim Şirketi], ιδιοκτησίας του αδελφού του προέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- AKP,Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του Μουσταφά Ερντογάν και του κουνιάδου του Ζίγια Ιλγκέν, μεταφέρθηκε στην εταιρεία «BMZ Group», μέτοχοι της οποίας είναι τα παιδιά του προέδρου Ερντογάν, Σουμεγιέ, Έσρα και Μπιλάλ.

Από: echedoros-a.gr

Μετά τη μεταβίβαση, η BMZ Group Shipping μείωσε το κεφάλαιό της και προσέφυγε στους πιστωτές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπόρα Ερντίν από την Cumhuriyet, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου BMZ στις 7 Δεκεμβρίου ελήφθη η απόφαση για τη μεταβίβαση της εταιρείας «Δεξαμενόπλοια Τούζλα».

Η εταιρεία, με κεφάλαιο 13 εκατομμύρια 760 χιλιάδες TL, αγοράστηκε από τους Ζίγια Ιλγκέν και Μουσταφά Ερντογάν από την οικογένεια Yardimci το 2014.

Η οικογένεια Yardimci ήταν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας που κατασκεύασε τα τάνκερ του Μπιλάλ Ερντογάν.

Δεξαμενόπλοια κατασκευάζονταν για τον Όμιλο BMZ στο ναυπηγείο της οικογένειας στην Τούζλα.

Ο Ζίγια Ιλγκέν και ο Μουσταφά Ερντογάν, οι μεγάλοι συνεργάτες της BMZ, η οποία αγόρασε την εταιρεία Tuzla Tankercilik…

Το εταιρικό κεφάλαιο της BMZ είναι 16 εκατομμύρια 760 χιλιάδες TL.

Από το 2014 έως το 2016, η εταιρεία διέθετε 5 πλοία μεταφοράς πετρελαίου συνολικής εκτιμώμενης αξίας 2 δισεκατομμυρίων TL, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail