Λες και οι Ρώσοι περιμένουν κάθε φορά μια ανόητη δήλωση για να εξαπολύσουν πυραυλικό μπαράζ

Δύο ημέρες αφότου ο Ουκρανός Oleksiy Danilov, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία έχει σχεδόν ξεμείνει από πυραύλους ακριβείας, η Ρωσία χτύπησε ξανά την Ουκρανία με ένα τεράστιο μπαράζ πυραύλων. Αρχίζω να σκέφτομαι ότι οι Ρώσοι σχεδιαστές κάθονται πίσω και περιμένουν μια ηλίθια δήλωση όπως αυτή από έναν Ουκρανό ή δυτικό αξιωματούχο πριν δώσουν εντολή για ένα νέο χτύπημα.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Ρωσία έχει αρκετή δύναμη πυρός μόνο για τρία ή τέσσερα ακόμη μπαράζ πυραύλων του είδους που έχουν καταστρέψει την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, δήλωσε ο ανώτατος αμυντικός αξιωματούχος του Κιέβου. . . .

Η φαινομενική εξάντληση του αποθέματος πυραύλων της Μόσχας ακολουθεί μια συνεχή σειρά εξουθενωτικών καταστροφών κατά του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής και των υποσταθμών της Ουκρανίας από τον Οκτώβριο, αφού ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετατόπισε την επίθεσή του για να στοχεύσει σκόπιμα τις ενεργειακές υποδομές.

https://financialpost.com/pmn/business-pmn/russia-is-running-out-of-missiles-ukraine-security-chief-says

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δε φαίνεται να ανησυχεί καθόλου για την ικανότητά του να συνεχίσει να καταστρέφει την υποδομή και τους στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ουκρανίας με πυραύλους.

Ανέφερε το Σάββατο τα αποτελέσματα του μπαράζ της Παρασκευής:

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, τα συστήματα στρατιωτικής διοίκησης, αμυντικών και βιομηχανικών συγκροτημάτων της Ουκρανίας και οι ενεργειακές εγκαταστάσεις που τα υποστηρίζουν χτυπήθηκαν με μαζικό πλήγμα από όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας, αερομεταφερόμενα και θαλάσσια. Ο σκοπός της επίθεσης επετεύχθη. Όλοι οι καθορισμένοι στόχοι έχουν εξουδετερωθεί.

Το χτύπημα απέτρεψε τη μεταφορά ξένων όπλων και πυρομαχικών, εμπόδισε τη μετακίνηση εφεδρειών σε περιοχές μάχης και σταμάτησε τις αμυντικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας που παράγουν και επισκευάζουν όπλα, στρατιωτικό εξοπλισμό και πυρομαχικά. Κατά τη διάρκεια της απόκρουσης του χτυπήματος από τα ουκρανικά και δυτικά συστήματα αεράμυνας, ένας σημαντικός πόρος δαπανήθηκε σε σκόπιμα εκτοξευόμενα δολώματα.

https://t.me/mod_russia_en/5447

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail