Αρχηγός Γενικού Επιτελείου της Σερβίας: Περίπλοκη κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο το βράδυ των Χριστουγέννων

TANJUG/ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ/ DARIMIR BANDA
Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, στρατηγός Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, δήλωσε αργά την Κυριακή ότι η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια ήταν "σύνθετη" αφού ακούστηκαν εκρήξεις πυροβολισμών στο Ζούμπιν Ποτόκ, μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο Tanjug.

"Όχι πολύ καιρό πριν, τελείωσα μια συνάντηση με το γενικό διοικητή (τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς) - το θέμα ήταν το Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια και η τρέχουσα κατάσταση", είπε ο Μοϊσίλοβιτς στο Pink TV πριν κατευθυνθεί στην περιοχή Ράσκα, στη νοτιοδυτική Σερβία, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Είπε πως τα καθήκοντα που έχουν ανατεθεί στις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις θα εκτελεστούν.

"Η κατάσταση είναι περίπλοκη και απαιτεί παρουσία στρατού κατά μήκος της διοικητικής γραμμής και, την επόμενη περίοδο, ο στρατός θα επικεντρωθεί στην εκτέλεση των καθηκόντων. Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι συνέβη στο Zubin Potok, μπορώ μόνο να πω ότι όλα τα καθήκοντα του στρατού θα εκτελεστεί πλήρως», είπε ο Μοϊσίλοβιτς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail