Πούτιν: Ο εχθρός θα εξαλειφθεί από προσώπου γης αν δεχθούμε πυρηνική επίθεση

Freepen.gr - Ο αποτρεπτικός παράγοντας της Ρωσίας αφορά την ικανότητα της χώρας να προστατευθεί με πυρηνικά όπλα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε δημοσιογράφους στις 9 Δεκεμβρίου, αναφέρει το RIA Novosti.

«Σας διαβεβαιώνω, αφού το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης λάβει ένα σήμα για επίθεση με πυραύλους, εκατοντάδες πύραυλοί μας θα βρίσκονται στον αέρα από την πλευρά μας. Είναι αδύνατο να τους σταματήσεις. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα χτύπημα αντιποίνων», είπε ο Πούτιν.

Αυτό σημαίνει πως οι κεφαλές των εχθρικών πυραύλων θα πέσουν αναπόφευκτα στο έδαφος της Ρωσίας. Ωστόσο, ο εχθρός θα εξαλειφθεί από προσώπου γης γιατί είναι αδύνατη η αναχαίτιση εκατό πυραύλων, τόνισε ο Πούτιν.

«Αλλά αν ο εχθρός πιστεύει μέχρι τέλους ότι είναι ακόμα δυνατό να καταφύγει στο προληπτικό χτύπημα, και εμείς δεν το κάνουμε, τότε μας κάνει να σκεφτόμαστε τις απειλές που δημιουργούν τέτοιες ιδέες για εμάς στον τομέα της άμυνας άλλων χωρών», κατέληξε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail