Γιατί οι Μεγάλες Δυνάμεις στηρίζουν πάντα την Τουρκία;

Engin_Akyurt / pixabay
Γιατί οι Μεγάλες Δυνάμεις στηρίζουν πάντα την Τουρκία; Αλήθειες για την πατρίδα μας, που οι Μεγάλες Δυνάμεις, καθώς και οι σκοτεινές δυνάμεις όχι μόνο δε θέλουν να λέγονται, αλλά θέλουν να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Τα ιστορικά όμως στοιχεία είναι αδιάσειστα, που δυστυχώς δε μας αφήνουν να τα δούμε ξεκάθαρα, δίνοντάς μας ψεύτικες ελπίδες, απλά για να μας κρατούν κοντά τους.

Υπάρχει τρόπος, ως χώρα, να ξεφύγουμε από όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν και τα οποία προέρχονται από τις Μεγάλες Δυνάμεις; Μπορεί η Ελλάδα να ξεφύγει από την επήρεια όλων αυτών των εξωτερικών παραγόντων και να ορθοποδήσει; Μπορεί η Ελλάδα να βρει λύσεις και τρόπους διαφυγής; Αν επιθυμούμε να ζούμε σε μια χώρα που θα είναι ελεύθερη από το παιχνίδι των Μεγάλων Δυνάμεων, χρειάζεται ως Έλληνες να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία. Η ενημέρωση και οι πληροφορίες που όλο και κατακλύζουν περισσότερο τη ζωή μας από διάφορες πηγές, έχουν καταφέρει να αποδιοργανώσουν το σκεπτικό μας, να μη γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ποιο είναι το ηθικό και ποιο το ανήθικο, με αποτέλεσμα να απέχουμε πολύ μακριά από την αλήθεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail