Η Ρωσία ξεκινά έρευνα για τα αίτια των εκρήξεων στο Nord Stream

φωτο: Σουηδική Ακτοφυλακή
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει αρχίσει να ερευνά τα αίτια των εκρήξεων στο Nord Stream, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα της έρευνας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.

"Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα έγγραφα. Ο έλεγχος είναι ακόμη σε εξέλιξη", είπε.

"Βεβαίως, η διοίκηση της Gazprom λαμβάνει αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Πιστεύω πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να σας πω, γιατί αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία, μόλις άρχισαν να δουλεύουν", πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στην Gazprom επετράπη να επιθεωρήσει τα σημεία των εκρήξεων στο Nord Stream και έχει ήδη ανακαλύψει τις ζημιές στους αγωγούς φυσικού αερίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα του ελέγχου αποδεικνύουν ότι το περιστατικό στους αγωγούς φυσικού αερίου ήταν προφανές τρομοκρατικό χτύπημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail