Ο ουκρανικός στρατός συγκεντρώνει άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στη Χερσώνα

ΑΡ Ρhoto/Ιnna Varenytsia
Freepen.gr - Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων μηχανοκίνητων οχημάτων στις προσεγγίσεις προς την περιοχή Χερσώνα, δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής υπό ρωσικό έλεγχο, Κίριλ Στρεμούσοφ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Πολλές μονάδες εξοπλισμού συγκεντρώνονται, με ολοένα και περισσότερα τεθωρακισμένα οχήματα, τανκς» είπε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο Telegram.

Η εκκένωση των κατοίκων στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου και σε άλλες ρωσικές περιοχές συνεχίζεται, είπε ο Στρεμούσοφ. «Οι άνθρωποι στην πόλη μπορούν ακόμα να φύγουν από τη δεξιά όχθη ελεύθερα», είπε.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Περιφέρειας Χερσώνας Βλαντιμίρ Σάλντο δήλωσε στις 18 Οκτωβρίου ότι οι κάτοικοι στη δεξιά όχθη του ποταμού Δνείπερου θα εκκενωθούν στην αριστερή όχθη λόγω του κινδύνου πλημμύρας, που μπορεί να συμβεί εάν ο ουκρανικός στρατός χτυπήσει τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail