Μητέρα δεν άντεξε τα χρέη της και αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες με την κόρη της

Μια νεαρή μητέρα που δεν είχε πληρώσει κάποια ενοίκια και λογαριασμούς, πήρε την τρίχρονη κόρη της στην αγκαλιά και πήδηξε μπροστά από ένα τρένο βάζοντας με τον πιο τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή τους.

Η 27χρονη Leighane Melsadie Redmond πριν αυτοκτονήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2019 είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για απλήρωτους λογαριασμούς.

Την είδαν τυλιγμένη σε ένα πόντσο να περπατάει χέρι-χέρι με την κόρη της Melsadie, στο σταθμό μία ώρα και 12 λεπτά πριν από το θάνατό τους.

Περιγράφοντας το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που δείχνει τη μητέρα και την κόρη σήμερα, ο βοηθός ιατροδικαστή δήλωσε στο δικαστήριο: «Δυστυχώς, αυτό που βλέπουμε είναι ότι παίρνει τη μικρούλα στην αγκαλιά της, πηδάει στις ράγες και στη συνέχεια χτυπιέται από το τρένο».

Η βρετανική αστυνομία είχε αναφέρει τους θανάτους ως ύποπτο περιστατικό.

Ο ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση δήλωσε στην ανάκριση ότι ένας οικονομικός ερευνητής είχε εξετάσει τις συνθήκες διαβίωσης της Redmond πριν εκείνη αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το δικαστήριο άκουσε ότι η νεαρή μητέρα είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς στο ρεύμα και ενοίκια.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η γυναίκα θα προέβαινε σε ρυθμίσεις των χρεών της αλλά προφανώς δεν άντεξε τις πιέσεις.

Από: Πρώτο Θέμα

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail