Κρεμλίνο: Το Κίεβο έχει όλες τις ευκαιρίες για διευθέτηση της κατάστασης

Sergei Bobylev/TASS
Freepen.gr - Το Κίεβο έχει κάθε ευκαιρία να επιλύσει την κατάσταση για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της Μόσχας και να τερματίσει τα πιθανά δεινά του πληθυσμού της χώρας, δήλωσε στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ την Πέμπτη, όταν ρωτήθηκε για τη θέση των απλών Ουκρανών, αναφέρει το πρακτορείο TASS.

"Η ηγεσία της Ουκρανίας έχει κάθε ευκαιρία να φέρει την κατάσταση στο φυσιολογικό. Έχει κάθε ευκαιρία να διευθετήσει την κατάσταση για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της Ρωσίας και, κατά συνέπεια, να σταματήσει κάθε πιθανό πόνο του άμαχου πληθυσμού", είπε.

Ο Πεσκόφ επέστησε την προσοχή στο γεγονός πως η ειδική επιχείρηση είχε ορισμένους στόχους και επιτεύχθηκαν.

«Δεν υπήρξαν επιθέσεις σε κοινωνικές εγκαταστάσεις και δεν υπάρχουν», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. «Και όσο για στόχους που σχετίζονται με το στρατιωτικό δυναμικό - άμεσα ή έμμεσα - πρόκειται να επιτεθούν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail