Ο ρώσικος στρατός δημοσίευσε βίντεο με χτυπήματα από drone καμικάζι

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε νέα πλάνα από επιθέσεις με drone καμικάζι εναντίον ουκρανικών στρατευμάτων. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στον «άξονα Nikolayev-Krivoy Rog», είπε ο στρατός, αναφερόμενος προφανώς στη μάχη που συνεχίζεται στη Χερσώνα, όπου οι δυνάμεις του Κιέβου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να απομακρύνουν τους Ρώσους από τις θέσεις τους.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον στρατό την Πέμπτη και ενσωματώνει πλάνα που καταγράφηκαν από drones καμικάζι και UAV επιτήρησης που παρατηρούσαν τα χτυπήματα. Το βίντεο δείχνει απευθείας χτυπήματα σε ουκρανικά άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα, ένα αμερικανικής κατασκευής τεθωρακισμένο αυτοκίνητο HMMWV και ένα αστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από μια ομάδα στρατιωτών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail