Υψηλός τρομοκρατικός συναγερμός στη Λευκορωσία

Valery Sharifulin/TASS
Υψηλός τρομοκρατικός συναγερμός έχει τεθεί στη Λευκορωσία, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΚΑΚ την Παρασκευή.

"Μετά την κλιμάκωση, έχει εισαχθεί υψηλός συναγερμός τρομοκρατίας. Γι' αυτό, έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες με την ανάπτυξη της συμμαχικής ομάδας δυνάμεων [από κοινού με τη Ρωσία], η οποία αποτελείται βασικά από τον στρατό της Λευκορωσίας και συμπληρώνεται από μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο Λουκασένκο.

Ο Λευκορώσος ηγέτης δήλωσε στις 10 Οκτωβρίου ότι η ηγεσία του ΝΑΤΟ και ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών εξετάζει επιλογές επιθετικότητας κατά της Λευκορωσίας, μέχρι το σενάριο να πραγματοποιήσει πυρηνικό χτύπημα. Είπε ότι η Λευκορωσία και η Ρωσία άρχισαν να αναπτύσσουν μια κοινή περιφερειακή ομάδα δυνάμεων στον απόηχο της κλιμάκωσης στα δυτικά σύνορα του κράτους της Ένωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail