Ο υβριδικός πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας. Το Κίεβο θα λάβει εντολές από το Βερολίνο

Freepen.gr -
Το Πεντάγωνο δημιουργεί μια νέα διοίκηση για να βοηθήσει την Ουκρανία στην Ευρώπη. Μπορούμε να πούμε ότι η Δύση προετοιμάζεται τελικά για έναν μακροχρόνιο ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία στα χωράφια της Ουκρανίας, υποστηρίζει το southfront.org.

Στη Γερμανία θα δημιουργηθεί διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, επικεφαλής της οποίας θα είναι υψηλόβαθμος στρατηγός, προκειμένου να καθιερωθεί ένα σύστημα στρατιωτικής εκπαίδευσης και βοήθειας προς την Ουκρανία. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα καθήκοντα της νέας διοίκησης θα περιλαμβάνουν όχι μόνο την προμήθεια και εκπαίδευση του ουκρανικού στρατού, αλλά θα γίνει επίσης κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών και διαχείρισης στρατευμάτων στο πεδίο της μάχης.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ, που παρέχουν πλήρη υποστήριξη στην Ουκρανία, διαβιβάζουν επί του παρόντος πληροφορίες και εκπαιδεύουν στρατεύματα στα εδάφη τους, παρά τη δηλωμένη θέση τους περί μη εμπλοκής σε άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Το κύριο προβληματικό ζήτημα εξακολουθεί να είναι το ζήτημα των πόρων, το οποίο επί του παρόντος είναι αδύνατο να επιλυθεί. Πάνω από μισό χρόνο αφότου η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική της επιχείρηση στην Ουκρανία, η Ευρώπη εξακολουθεί να εξαρτάται από τους ρωσικούς ενεργειακούς πόρους.

Αυτό καταδεικνύει ξεκάθαρα την πολιτική διπλών σταθμών που καλλιεργούν οι ευρωπαϊκές χώρες που προσπαθούν να ελιχθούν μεταξύ της υποστήριξης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και του ρωσικού φυσικού αερίου. Επιπλέον, οι οικονομίες της ΕΕ που βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης δεν έχουν βρει ακόμη διέξοδο από αυτήν την κατάσταση. Τα τρόφιμα που παρέχονται υπό τους όρους της «συμφωνίας σιτηρών» από την Ουκρανία στις φτωχότερες χώρες εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη. Για να παρατείνει τη ζωή της, η ΕΕ αναγκάζεται τώρα να επεκτείνει τη βοήθειά της στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, η Γερμανία δίνει στις ΗΠΑ το έδαφός τους για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στην Ουκρανία. Τώρα στην πραγματικότητα μιλάμε για τη δημιουργία ενός κύριου αρχηγείου για τον ουκρανικό στρατό εκτός της ίδιας της Ουκρανίας. Αυτό, γενικά, ταιριάζει πλήρως στην έννοια του υβριδικού πολέμου, και ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι τόσο ο Zelensky όσο και ο Zaluzhny θα γίνουν ονομαστικά πρόσωπα σε αυτή τη σύγκρουση στο εγγύς μέλλον.

Το κέντρο λήψης αποφάσεων μετακινείται από το Κίεβο στο Βερολίνο. Επίσημα. Τα πλήγματα που εξήγγειλε η Ρωσία ενδέχεται να αναβληθούν επ' αόριστον, συμπεραίνει το southfront.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail